Deniz Şeremetli kimdir, ne iş yapıyor? Ecem Uzun kimle evleniyor? Ecem Uzun'un nişanlısı hakkında bilgiler

Geniş Zamanlar, Pulsar ve Küçük Sırlar gibi birçok dizide rol alan güzel oyuncu Ecem Uzun'un sosyal medya hesabında yapmış olduğu paylaşım hayranlarını sevindirdi. Mutluluğunu paylaştığı fotoğraflarla hayranlarıyla paylaşan Ecem Uzun nişanlandı. Bunun üzerineyse birçok hayranı Ecem Uzun'un nişanlısı Deniz Şeremetli'yi merak etmeye başladı. Peki, Deniz Şeremetli kimdir? Hayranları Ecem Uzun'un nişanlısının kim olduğuna dair araştırmalar yapmaya başladı.

08.03.2022-23:42 - (Son Güncelleme: 08.03.2022-23:43) Deniz Şeremetli kimdir, ne iş yapıyor? Ecem Uzun kimle evleniyor? Ecem Uzun'un nişanlısı hakkında bilgiler

Birçok dizide sevilen karakterlere hayat veren Ecem Uzun, hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya hesabında nişanlandığını paylaştığı fotoğraflarla duyuran Ecem Uzun'un nişanlısı Deniz Şeremetli araştırmalara konu oldu.

Ecem Uzun ve Deniz Şeremetli

Deniz Şeremetli kimdir?

Deniz Şeremetli, 2011 yılında Notre Dame de Sion Lisesi'nden mezun olmuştur. Ardından üniversite eğitimine başlayan Şeremetli, üniversiteyi Universite de Caen Normandie'de Sanat Uzmanlığı üzerinde yapmıştır ve hemen sonra çalışma hayatına atılmıştır. Yaşamını İstanbul'da sürdüren Deniz Şeremetli, 2019 yılından bu yana özel bir şirkette satış ve pazarlama temsilcisi olarak görev yapmaktadır. Oyuncu Ecem Uzun ile bir süredir birlikte olan Şeremetli, geçtiğimiz gün ünlü oyuncu ile nişanlanmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal