Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Pazar Başkonsolosluğu Açılışında Konuşma Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Pazar Başkonsolosluğu açılışında önemli açıklamalarda bulundu.

01.09.2021-14:26 - (Son Güncelleme: 01.09.2021-16:36) Cumhurbaşkanı Erdoğan Yeni Pazar Başkonsolosluğu Açılışında Konuşma Yaptı

Yeni Pazar Başkonsolosluğu açılışında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı konuşmada kritik noktalara değindi.

YENİ PAZAR BAŞKONSOLOSLUĞU AÇILIŞ TÖRENİNE VİDEO KONFERANS İLE KATILDI

Boşnak nüfusun yoğunluklu olarak yaşadığı Sırbistan’ın Sancak bölgesinde Yeni Pazar Başkonsolosluğu açılı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışa video konferans ile mesaj iletti. İlettiği mesajlarda Türkiye ile Sırbistan arasındaki işbirliğine değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ ile mücadele noktasında önemli noktalara değindi. Erdoğan, ‘El birliği içinde çalışarak FETÖ ihanet çetesini Balkanlar'dan da söküp atacağız.’ ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR YAPTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarında, ‘Sırbistan ile iş birliğimiz, kazan-kazan temelinde günden güne gelişiyor. İş adamlarımız, Sırbistan’ın her bölgesinde istihdam oluşturan, ülkeye katkılar sağlayan yatırımları hayata geçiriyor. Sancak’ın altyapısını geliştirmeye yönelik çalışmalarda tüm hızıyla sürüyor.’  dedi. Yeni Pazar-Tutin yolunun önümüzdeki yıl hizmete gireceğini haber vererek ‘Belgrad-Saray Bosna Otoyolu ve hayata geçirilecek diğer ulaştırma projeleri de Sanacak’ın bölge ile bütünleşmesini sağlayacak. Biz müteşebbislerimizi Sırbistan ve Sancak bölgesinde yatırım yapmaları konusunda teşvik etmeye devam edeceğiz.’  ifadelerini kullandı. Erdoğan, ‘TİKA’mız da kalkınma projeleri gerçekleştiriyor. Tüm bu konularda verdiği desteklerden dolayı değerli dostum, Sayın Vucic'e (Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic' teşekkür ediyorum.’  diyerek sözlerini noktaladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal