Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon mesajı: Düşeceği tarihi açıkladı

Karabük’teki mitingde konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, enflasyonun yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacağını belirterek, ‘’Enflasyon düşüşe geçtiğinde daha geniş bir hareket alanına kavuşmuş olacağız.’’ ifadelerini kullandı.

22.03.2024-16:18 - (Son Güncelleme: 22.03.2024-16:37)

Karabük’te düzenlenen mitingde gündeme dair açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başladığında daha geniş bir hareket alanına kavuşmuş olacağız." sözlerini kullandı.

Haber7’nin yer verdiği habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Karabük mitinginde yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şu şekilde:

‘’Karabük Cumhuriyetimizin kazanımlarından birisidir’’

Ekmeğini demirden çıkaranların şehri olan Karabük, Türkiye sanayisinin de can damarları arasında yer alıyor. Ekonomimize eşsiz katkılar sunuyor. Bu şehri Türkiye Yüzyılı'nda daha da ileri götürmek bizim için bir vefa meselesidir. 

Bu şehir Cumhuriyetimizin kazanımlarından biridir. Geçen mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'na milletvekilliğinde yüzde 62'yi aşan, Cumhurbaşkanlığı'nda yüzde 64'e varan oranlarda destek verdiniz. Bunun için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart'ta çok daha yüksek oy oranları ile yanımızda olacağınıza inanıyorum. 

Kapanmak üzere olan KARDEMİR'i alıp ülkemizin en büyük demir çelik tesislerinden biri haline biz getirdik.

Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon mesajı: Düşeceği tarihi açıkladı

‘’Depremin faturası 104 milyar dolar’’

İstanbul ve diğer şehirleri hızla hazırlayacağız. İstanbul başta olmak üzere risk altındaki şehirlerimizin süratle depreme hazırlanması gerekiyor. İmkanları milletin tüm kesimlerine yansıtacağız. 

Her seçim aynı zamanda kimin kiminle yol yürüdüğünü, kimin nerede durduğunu görmemize vesile olan milli bir sınamadır.

‘’Enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşecek’’

Enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başladığında daha geniş bir hareket alanına kavuşmuş olacağız.

CHP’te DEM Parti tepkisi

Türk siyasetini bu kadar kirletmeye, insanımızı bu kadar utandırmaya kimsenin hakkı yok olmamalı, bunun adı siyaset değil.

Bizim ne köken ne meşrep istismarıyla ne de ideolojik saplantılarla işimiz olmaz. Kirli pazarlıkların sonunda ne çıkacak göreceğiz.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal