Saat 18:00’da banka hesabınıza bakmayı unutmayın! BAKANLIK AÇIKLADI: Hesaplara toplamda 1.6 Milyar destek yatırılacak

Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan müjdeli haber verildi! Hak sahibi olan vatandaşlara bu akşam 18:00’da Ziraat Bankası hesaplarına tıkır tıkır ödemeler yatırılacak.

22.03.2024-15:43 - (Son Güncelleme: 22.03.2024-15:43) Saat 18:00’da banka hesabınıza bakmayı unutmayın! BAKANLIK AÇIKLADI: Hesaplara toplamda 1.6 Milyar destek yatırılacak

Hükümet her geçen gün sunulan destek ödemelerine bir yenisini daha ekliyor. Bakanlıklar ve belediyeler aracılığıyla birçok dar gelirli vatandaşın ceplerini rahatlatmak amacıyla sosyal destek ödemesi sunulmaya devam ediliyor. Bu defa yeni sosyal destek ödemesinin 18:00’da hesaplara yatırılacağını Bakan Yumaklı açıkladı. Üreticiye destek amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hak sahibi olan vatandaşların hesabına yatırılacak olan destek, Ziraat Bankası hesaplarına tıkır tıkır yatırılacak. 18:00 itibariyle bir dakika bile geçmeden vatandaşların destek ödemeleri hesabında olacak.

Tarımsal destek ödemeleri bugün itibariyle hesapta

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Şanlıurfa'da düzenlenmiş olan bir etkinliğe katılım sağladı. Etkinlikte tarım ekonomisine yönelik detaylı açıklamalarda bulunan Bakan Yumaklı, üreticilere de müjdeli haberi verdi. Hafta hafta yatırılan tarımsal destek ödemelerinin hak sahibi üreticilere büyük oranda katkı sağladığının altını çizen İbrahim Yumaklı, bugün 18:00 itibariyle beklenen destek ödemelerinin yatırılacağını dile getirdi. 

Saat 18:00’da banka hesabınıza bakmayı unutmayın! BAKANLIK AÇIKLADI: Hesaplara toplamda 1.6 Milyar destek yatırılacak

T.C. kimlik numarasının son hanesine göre yatırılacak

Tarım Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalarla birlikte tarımsal destek ödemelerinin cuma günü itibariyle hesaplara yatırılacağı aktarılmıştı. Herkes 4 gözle ödemelerin saat kaçta yapılacağını beklerken Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Şanlıurfa'da düzenlenen etkinlikte merakla bekleyenlere müjdeyi verdi. Bugün saat 18:00 itibariyle ödemelerin T.C. kimlik numarasının son hanesine göre hesaplara yatırılacağını dile getirdi. Gerçekleştirdiği açıklamada toplamda 1,6 milyar TL’lik destek ödemesinin bugün itibariyle hesaplara yatırılacağını paylaştı.

Tarımsal destek ödemelerinin ne zaman yatacağına yönelik büyük merakta olan üreticiler, bugün 18:00 itibariyle hesaplarından paralarını çekebilecekler. 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal