Bayramda Adalar sefası: Günde 42 sefer gerçekleşecek!

Çanakkale Boğazı'nı Gökçeada ve Bozcaada gibi önemli adalara bağlayan deniz ulaşımı firması GESTAŞ Deniz Ulaşımı, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili süresince Gökçeada ve Bozcaada seferlerini artırmaya hazırlanıyor. 6-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan bayram tatili boyunca, adalar ile boğaz hattında günlük toplam 42 sefer düzenlenecek.

22.03.2024-15:42 - (Son Güncelleme: 22.03.2024-15:47) Bayramda Adalar sefası: Günde 42 sefer gerçekleşecek!

GESTAŞ firma yetkililerinden yapılan açıklamaya göre, tatil süresince adalara ve boğaz hattına yönelik özel bir sefer düzenlemesi yapılacak. Bu kapsamda, Kabatepe-Gökçeada hattında günlük 18 sefer, Geyikli-Bozcaada hattında ise günlük 24 sefer gerçekleştirilecek. Böylelikle, tatilci yoğunluğunun beklendiği bu dönemde adalara ulaşımın daha kolay ve sorunsuz olması hedefleniyor. Ayrıca, boğaz hattında yoğunluk durumuna göre ek seferlerin de yapılabileceği belirtiliyor. Bu sayede, tatilcilerin adalara ve boğaz hattına ulaşımında herhangi bir sıkıntı yaşamaması ve seyahatlerini rahatça gerçekleştirebilmesi amaçlanıyor.


Sefer bilgileri internet sitesinde paylaşılacak

GESTAŞ Deniz Ulaşımı'nın güncel sefer bilgilerine ulaşmak için "www.gdu.com.tr" web adresinin kullanılabileceği ifade ediliyor. Bu şekilde, tatilcilerin seyahat planlarını kolaylıkla yapmaları ve sefer saatlerini takip etmeleri sağlanıyor.



Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal