Coronavirüs Hastasını Ziyaret Eden Anne ve Abla Coronavirüsten Öldü

İstanbul'da coronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşı ziyaret eden annesi ve ablası da coronavirüs sebebiyle yaşamını yitirdi.

20.04.2020-15:39 - (Son Güncelleme: 20.04.2020-15:21) Coronavirüs Hastasını Ziyaret Eden Anne ve Abla Coronavirüsten Öldü

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını ülkemizdeki etkisini artırdı. 11 Mart'ta ilk vaka tespit edilirken, o tarihten bugüne kadar 2 binden fazla vatandaşımızı hayatını kaybetti. Vakaların yüzde 50'sinden fazlası İstanbul'da görüldü.

İstanbul'da meydana gelen olayda, Yılmaz T.'nin coronavirüs test sonuçları pozitif çıktı. Yılmaz T., bu olayı yaklaşık olarak 1 ay önce yaşarken, ailesi coronavirüs hastası Yılmaz T.'yi 25 gün önce İstanbul'da ziyaret etti. Bir süre burada kalan anne ve kızı daha sonra Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki evlerine döndü. Yılmaz T., 15 gün önce hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yılmaz T.'nin hayatını kaybetmesi üzerinde anne Bedia ile abla Hanım T.'ye tedbir olarak test yapıldı. Test sonuçları pozitif çıkarken, Bedia ve Hanım T., tedavi altına alındı. İkili yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal