Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal İsyan Etti!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, bugün yaptığı görüşmede Süper Lig hakkında son kararını açıkladı. Süper Lig'de 7 kulübün 'küme düşme kaldırılsın' talebinin de kabul edilmediğinin açıklanmasına ilk tepki gösteren isim Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal oldu.

28.05.2020-17:34 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-17:33) Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal İsyan Etti!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, bugün yaptığı görüşmede Süper Lig ile alakalı son kararını duyurdu. Süper Lig'in 2019- 2020 sezonunda geriye kalan 8 hafta daha önce planladığı gibi 12 Haziran'da başlayacak. Süper Lig'de 7 kulübün 'küme düşme kaldırılsın' başvurusu kabul edilmedi.

Bu kararın kamuoyuna açıklanmasının sonrasında ilk tepki Çaykur Rizespor camiasından geldi. Açıklamalar yapan Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, TFF’yi topa tuttu.

İşte Hasan Kartal'ın konuşmaları şu şekilde:

"Süper Lig'de düşme uygulanacak olması adaletsiz bir karar oldu bence. Adil koşullarda bir lig oynanmayacak. Benim açımdan bir sıkıntı yok, biz rahatız ama iyi giderken durmak zorunda olan takımlar oldu. Ligin başlaması iyi oldu, hepimize bir moral gelmiş olur, alınan kararlar iyi."

"Oyuncularımızda bir problem yok. Bizde problem yok, bir problem yaşayacağımızı sanmıyorum. Rizespor olarak daha iyi bir yere gideriz diye düşünüyorum. Bizde sıkıntı yok ama sıkıntılı olan kulüpler çok. 5 oyuncu değiştirmeyi de bilmiyorum iyiye mi yormak lazım. 5 tane kuvvetli oyuncusu olmayan, sporcusu gerileyen, sporcusunda problemli takımlar da var."

'RİZESPOR OLARAK PROBLEM YAŞAYACAĞIMIZI DÜŞÜNMÜYORUM'

"Bu lig bir şekilde tamamlanacak ama şampiyon adil bir şekilde mi belirlenecek? Hayır. Düşenler adil şekilde mi belirlenecek? O da hayır. Bizim Rizespor olarak problem yaşayacağımızı düşünmüyorum ben."

"Kulüplerin esas sıkıntıyı önümüzdeki dönem yaşayacağını düşünüyorum. Bazı sıkıntılar daha da büyüdü. Bu ekonomik problemleri kulüpler nasıl aşacaklar bilmiyorum. Fazla harcama yapan kulüpler seneye son yıllarını yaşarlar diye düşünüyorum."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal