Büyüklerin Bernard Mensah Savaşı!

Üç büyüklerin radarında olan Bernard Mensah için Trabzonspor da devreye girdi. Teknik direktör Hüseyin Çimşir, orta sahanın hücum gücünü yükseltmek için Kayserisporlu futbolcuyu istiyor.

07.04.2020-14:22 - (Son Güncelleme: 07.04.2020-14:19) Büyüklerin Bernard Mensah Savaşı!

Ligin durdurulmasından sonra transfer hareketlerine hız veren bordo- mavililer, liste oluşturmakta. Belirlenen futbolcularla ise iletişime geçilecek. Özellikle orta saha pozisyonuna ciddi bir transfer hareketliliği yaşanacak. Obi Mikel ayrılması ve Ndiaye’nin kiralık kontratı lig sonuda bitmesi ve aynı şekilde Sosa’nın da sözleşmesinin sona ermesi orta sahanın merkezine en az 2 kaliteli transfer yapılmasına sebep olmakta. Gana medyasına göre gündemdeki futbolculardan biri de Bernard Mensah. Bir yıldır 3 büyüklerin ciddi şekilde takibinde olan Mensah için son 1 aylık bölümde Beşiktaş’ın önemli girişimleri var. Ghanacrusader’in yaptığı habere göre Trabzonspor’da teknik patron Hüseyin Çimşir, Mensah transferi hususunda çok ısrarcı.

3.6 MİLYON EURO’YA TRANSFER OLDU

Genç teknik adamın, orta sahanın atak gücünü yükseltmek için Mensah’ı takıma katmayı amaçladığı belirtildi. Kayserispor kümede düşmeme çabası içindeyken, 25 yaşındaki Ganalı futbolcunun gelecek sezon kulüpte devam etmesi çok zor gözükmekte. Sarı- kırmızılılar, sezon öncesinde Mensah’ın 3.6 milyon euroluk opsiyon şartını kullanıp Atletico Madrid’den kontratını satın almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal