Bursa’da Maske Kavgası Kanlı Bitti

Bursa’da belediye otobüsünde maske kullanma kavgasında yolcu şoföre bıçak çekti, otobüs sürücüsü de vatandaşı bıçakladı.

22.09.2020-15:20 - (Son Güncelleme: 22.09.2020-16:00)

Hadise, öğle saatlerinde Bursa-İstanbul yolu Bursa yönünde gerçekleşti. O anlara şahit olanların iddialarına göre otobüse binmek isteyen 30 yaşındaki maske takmayan Savaş B. ile belediye otobüsü şoförü İzzet Ç. ile aralarında tansiyon yükseldi. Tartışma kavga haline dönüşünce Savaş B. bıçakla otobüs sürücünün üzerine yürüdü. O esnada şoför İzzet Ç. yolcunun elindeki bıçağı alıp göğsü ile kolundan yaraladı.

Etraftakilerin ihbarı üzerine olay mahalline pek çok emniyet ve sağlık personeli gönderildi. Oldukça kan kaybı yaşayan yolcu Savaş B. olay mahallinde sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin sonrasında ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. O esnada yanında olan annesi de ağlayarak sinir krizi geçirdi.

Elinden yaralanan sürücü de ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Emniyet güçleri kavgayla alakalı büyük çaplı soruşturma başlattı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal