Burcu Biricik Yeni Dizisi Ne?

Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakterine hayat veren Burcu Biricik, 23. bölümde hikayesini tamamlayarak diziden ayrıldı. Dizide oynadığı karakterle ve oyunculuğu ile milyonları duygulandıran ünlü oyuncunun başka bir dizide rol alacağı yönünde haberler çıktı. Peki Burcu Biricik yeni dizisi ne?

07.02.2021-11:29 - (Son Güncelleme: 07.02.2021-11:29) Burcu Biricik Yeni Dizisi Ne?

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda, haftalardır anlattığı 'Boncuk' hikayesini 23. bölüm itibarıyla tamamladı. Dizede Boncuk karakterine hayat veren Burcu Biricik, dizi kadrosundan ayrıldı. Dizinin takipçileri başarılı oyuncu Burcu Biricik'in performansını överken yeni dizi söylentileri hakkında araştırma yapmaya başladı.

Özellikle Burcu Biricik yeni dizide mi rol alacak sorusuna cevap arandı. Peki Burcu Biricik yeni dizisi ne? Burcu Biricik hangi dizide oynayacak?

BURCU BİRİCİK'İN YENİ DİZİSİ


Gülseren Budayıcıoğlu tarafından yazılan ve gerçek hayat hikayelerinden oluşan kitaplar, okuyucuları çok etkilemişti. Daha sonra yine danışmalığını Gülseren Budayıcıoğlu'nun yaptığı İstanbullu Gelin, Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizileri bu kitaplardan uyarlanmıştı.

Bu kitaplardan biri olan Camdaki Kız'ın da dizi olacağı haberi gelmiş ve TV severler oldukça heyecanlanmıştı. Bununla birlikte dizinin yayın tarihi ve oyuncu kadrosu da kesinlik kazandı. Camdaki Kız dizisinde başrol olacağı kesinleşen Burcu Biricik, Nalan karakterini canlandıracak. Dizi 1 Nisan 2021 Perşembe günü Kanal D ekranlarında yayınlanacak. 

Kadroda Burcu Biricik'in yanı sıra Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek yer alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Nadim Güç oturuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal