Eda Ece Konuk Olduğu Programda İtiraf Etti! Ünlü Oyuncu Anne Olmak İstediğini Söyledi

Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece katıldığı youtube programında samimi açıklamalarda bulundu. Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan’ın konuğu olan Ece’nin itirafları çok konuşuldu.

07.02.2021-11:26 - (Son Güncelleme: 16.12.2021-17:59)

Ekranların sevilen oyuncusu Eda Ece, rol adlığı Yasak Elma dizisi ile adından başarıyla söz ettirmeye devam ediyor. Hayat verdiği Yıldız karakteriyle bütünleşen güzel oyuncu, katıldığı youtube programında samimi açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncunun bu açıklamaları sosyal medya ve magazin gündeminde de büyük yankı buldu. İşte Eda Ece’nin Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan’ın konuk olduğu kanaldaki itirafları…

EDA ECE: YILDIZ KARAKTERİ BANA ENERJİ VERİYOR

Son projesi Yasak Elma ile televizyon ekranlarına gelen Eda Ece, kısa sürede sevilen karakter Yıldız’ı yaratmayı başardı. Ünlü oyuncunun Yıldız karakterine verdiği hayat sosyal medyada da çok sevildi. Güzel oyuncunun oyunculuk performansını konuşturduğu bu dizide harcadığı enerji, ekran başında onu izleyen seyircilere de yansıdı. Eda ece kısa sürede en sevilen dizi oyuncularından biri haline geldi. Güzel oyuncu şimdilerde bir yarışma programında daha yer almak için hazırlanırken Yıldız karakteriyle ilgili de samimi açıklamalarda bulundu. Ece; ‘’ Sevmek başarının ilk kuralıdır. Yıldız karakteri bana enerji veriyor, birlikte büyüdük’’ diyerek yaptığı işi ne kadar çok sevdiğini belirtti. Güzel oyuncu bu açıklamasının ardından konuk olarak gittiği programın sahibi Aslıhan’a da Yasak Elma’da rol alması için esprili bir göndermede bulundu. 

eda ece

ECE’NİN ÇOCUK İTİRAFI

Güzel oyuncu Eda Ece rol aldığı projenin yanı sıra da günlük hayatta enerjik ve pozitif bir insan olduğunu vurguladı. Başarılı oyuncu sözlerini; ‘’Hayat yeterince zor. Bunun için herkese pozitif ve güler yüzle yaklaşıyorum. Snob'luk yapmak, ego kasmak bana göre değil. Kötülük yapan, zarar veren veya arkamdan konuşanlara bile hoşgörü ile yaklaşıyorum’’ şeklinde sürdürdü. Eda Ece’nin çocuk itirafı ise programı izleyen herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncu çocukları çokı sevdiğini söylerek eğer bir gün çocuğu olursa çocuğunun isminin sonuna Han ekleyeceğini söyledi. Buğrahan Tuncer ile iki yıldır birlikteyiz. Çocukları çok seviyorum. Bir çocuk doğurursam adının sonuna 'Han' eklerim belki. Babam da bazen torun istediğini ima ediyor" dedi. Bu sözlerden sonra gözler Eda Ece’nin ne zaman evleneceği konusuna çevrildi. Başarılı oyuncunun yaptığı bu açıklamalardan sonra, uzun süredir aşk yaşadığı basketbolcu sevgilinden evlilik teklifi mi beklediği ise merak edilen konular arasında yer alıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal