Camdaki Kız Dizi mi Oluyor?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kaleme aldığı gerçek hayat hikayeleri bir bir dizi oluyor. Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı bu dizilerden. Peki Camdaki Kız da dizi mi oluyor? Camdaki Kız dizisi ne zaman?

02.02.2021-09:38 - (Son Güncelleme: 02.02.2021-09:38) Camdaki Kız Dizi mi Oluyor?

Yayınlandıkları günden bu yana reyting listelerinde zirvede olan ve seyircilerin takdir ettiği diziler Doğduğun Ev Kaderindir, Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu tarafından  gerçek hikayelerden ilham alınarak yazılmış yapımlardı.

Bununla birlikte dizilerin çok başarılı olmasının ardından Budayıcıoğlu'nun diğer kitapları da yoğun ilgi gördü. Bu kitaplardan biri Camdaki Kız kitabıydı. Son zamanlarda Camdaki Kız kitabının da dizi olacağı yönünde söylentiler çıktı.

Camdaki Kız kitabının hikayesi ne? Camdaki Kız ne zaman yayınlanacak? Camdaki Kız hangi kanalda?

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ NE ZAMAN?

Danışanlarının hikayesini kaleme alan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, ilk olarak İstanbullu Gelin dizisi ile televizyon sektörüne adım atmıştı. Dizinin senaryosu değiştirilmiş ancak diziye konu olan gerçek hikaye, Kırmızı Oda dizisinde Alya karakteri ile yeniden seyirci ile buluşmuştu.

Ancak dizinin başarısının ardından diğer kitapları da dizi oldu. Son günlerin en çok konuşulan dizisi Masumlar Apartmanı da bunlardan biri. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Camdaki Kız kitabı içinde çalışmalara başlandı.

Masumlar Apartmanı, Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda dizilerinin de yapımcısı olan OGM Pictures'ın Camdaki Kız için çalışmalara başladığı da gelen bilgiler arasında. Dizinin yönetmenliği için Kadın dizisinin de yönetmeni olan Nadim Güç düşünülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal