Doğduğun Ev Kaderindir 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

TV8'in fenomen dizilerinden biri olan Doğduğun Ev Kaderindir dün akşam 29. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizinin bu bölümünün ardından 30. yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı araştırılmaya başlandı. Peki Doğduğun Ev Kaderindir 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

28.01.2021-12:14 - (Son Güncelleme: 28.01.2021-12:14) Doğduğun Ev Kaderindir 30. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Başrollerinde; Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir 27 Ocak Çarşamba akşamı yani dün akşam 29. bölümüyle izleyicisi ile buluştu. Doğduğun Ev Kaderindir 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte haberin detayları...

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 30. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sevilen dizi Doğduğun Ev Kaderindir dün akşam 29. bölümüyle ekranlara geldi. Dizin merakla beklenen 30 yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 29. BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Zeynep ani bir kararla Mehdi'nin cezaevinde üzerine atılan suçla ilgili davayı almaya karar verir. Bu durum, Zeynep'i bir sırlar zincirine sürükler; gelecek tepkileri bildiği için bu davayı aldığını ailesinden ve Barış'tan gizlemeye karar verir. Bu davada destek almak için Zeynep'in yeni bir akıl hocası vardır. O akıl hocası da Barış'ın kendisi gibi avukat olan kardeşi Savaş olacaktır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal