Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Skandallarına Bir Yenisi Daha Eklendi, Mecliste Şahin K Hakkında Konuştu!

Bolu Belediye Meclisi'nin 2. oturumuna bütçe görüşmesi hakkında konuşması beklenen Tanju Özcan'ın cinsel içerikli açıklamaları damga vurdu.

23.11.2021-09:58 - (Son Güncelleme: 23.11.2021-11:43) Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın Skandallarına Bir Yenisi Daha Eklendi, Mecliste Şahin K Hakkında Konuştu!

Son dakika gelen bilgilere göre Bolu Belediye Meclisi'nin 2. oturumunda cinsel içerikli film yıldızı Şahin K tartışması yapıldı. Bütçe görüşmeleri sırasında bir şekilde konunun Şahin K'ya gelmesi pes dedirtti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan bir skandala daha imza attı. Bolu Belediye Meclisi'nin 2. oturumunda bütçe görüşmesi yapılırken  Tanju Özcan'ın "Şahin K" sözleri belediye meclisinde sinirleri gerdi.

TANJU ÖZCAN'IN DERDİ HİZMET DEĞİL!

Tanju Özcan'ın  "Şahin K'ya konu nereden geldi ya? Pardon performansı konuşuyoruz doğru." sözlerine tepki gösteren Bolu Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay, bu çirkin açıklamalara tepki göstererek şu sözleri söyledi; "Sizin nerelerde aktif olduğunuzun kanıtıdır"

HER KONUŞMASI CİNSELLİK İLE İLGİLİ

Bolu Belediye Meclisi  AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay'ın bu cevabı üzerine sinirlenen Tanju Özcan'ın "Bunu açıklar mısın?" sorusu üzerine cevap veren AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay verdiği yanıtta şu ifadelere yer verdi; "Her mecliste yok başak sineması, yok gazoz, yok Şahin K, yok bilmem ne? Bunları sizsiniz. Biz bunları dile getirdik mi? Bizim ağzımızdan duydunuz mu?" 

TANJU ÖZCAN TERBİYESİZ SÖZLERİNE DEVAM ETTİ

Bu yanıtın üzerine terbiyesiz sözlerine devam eden Tanju Özcan Bolu Belediye Meclisi  AK Parti Grup Başkanvekili Uğur Akbay'a şu yanıtı verdi; "Konu Şahin K'nın performansı mı yoksa belediyenin performansı mı? Sen ona bak. Birçok insan bakıyor Şahin K kim diye? Uğur Bey'in arkadaşı"

BÜTÇE GÖRÜŞMESİNDE SKANDAL KARAR!

Bütçe görüşmeleri sonrasında alınan kararlara göre, Bolu ilinde evlenen yabancı uyruklu kişilerden,  nikah ücreti olarak 100 bin lira, suyun metreküpü ise 2,5 dolar olarak belirlendi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan şu sözleri söyledi; 

"İki yabancının Bolu'da, belediyemize başvurarak evlenmesi halinde nikah ücretini 100 bin lira olarak belirledik. Oy çokluğu ile aldık bu kararı. İkinci konu da 4658 sayılı yasa kapsamında Türkiye'de oturma izni almış olan yabancıların su ücretlerinin 2,5 dolar üzerinden hesaplanarak tahsil edilmesi ile ilgili bir konu. Bu tüm yabancıları kapsamıyor. 4658 sayılı yasa kapsamında oturma izni almış olanları kapsıyor. Cenevre Sözleşmesine göre mülteci veya göçmen statüsünde olanları ve Birleşmiş Milletlerin geçici koruma altındaki sığınmacı sınıfını kapsamıyor. Yani Bolu'da oturma izni almış olanları kapsıyor."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal