Çocukken Kullanamadığı Triportöre Binebilmek İçin Arabasını Bile Kullanmıyor!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yaşayan Erol Çakmak çocukken binemediği triportör model aracına yetişkinlik çağlarında biniyor.

23.11.2021-09:46 - (Son Güncelleme: 23.11.2021-15:56) Çocukken Kullanamadığı Triportöre Binebilmek İçin Arabasını Bile Kullanmıyor!

Son dakika gelen bilgilere göre Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yaşanan olayda, iki kız babası 47 yaşındaki Erol Çakmak 6 yıl önce satın aldığı triportörüne adeta 3. bir çocuğu gibi bakıyor. Çocuk yaşlarda triportöre binmesine izin verilmediğinin altını çizen Erol Çakmak o günlerin acısını çıkartıyor.

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde şehir içi otobüs şoförlüğü yapan Erol Çakmak, çocukken gördüğü ve ailesinin izin vermediği için binemediği triportöre olgun çağlarında kavuştu. 2015 yılında satın aldığı triportörüne gözü gibi bakan Erol Çakmak, aracın kaportasına birçok parçasını yenileyerek son model hale getirdi.

BENİ GEZDİRMEMESİ ZORUMA GİTTİ

Küçükken gördüğü triportör sahibine beni gezdirir misin? sorusunu yönelttiğini ancak araç sahibinin olumsuz yanıt verdiğini belirten Erol Çakmak konu hakkında şu sözleri söyledi; "Triportör sahibi amcaya 'Beni gezdirir misin?' dedim, o da beni tersleyerek 'Gezdiremem işim var' deyince ağırıma gitti. Ben de o zaman kendi kendime 'Büyüyünce param olacak ve ben de kendime böyle bir şey alacağım' dedim. O zamandan beri triportör almanın hayalini kuruyordum." 

TRİPORTÖRÜNE ÇOCUĞU GİBİ BAKIYOR

Triportörünün bakımlarını ve eskiyen parçalarını arkadaşlarının yardımıyla yenilediğini belirten Erol Çakmak sözlerine şu şekilde devam etti; "Otomobilim de var ancak işe bile bu 'pır pır' ile gidip geliyorum. 20 metrelik otobüsten indikten sonra triportörü sürerken zorlanıyorum ancak bunu sürerken daha çok zevk alıyorum. İki kız evladım var, bu da benim üçüncü evladım oldu. Yolda görenler beni durduruyor, korna çalıyorlar, 'Nerede yaptın, nasıl yaptın?' diye soruyorlar. Çok güzel olduğunu söyleyerek fotoğraf çektirmek isteyenler oluyor. Bu benim evladım gibi. Her gün temizliyor, tozunu alıyorum. Bu durumdan zevk ve keyif alıyorum. Hobi gibi bir şey oldu bu durum. Satmayı düşünmüyorum ancak isteyen meraklıları çok. Satsam da yine alır ve tekrar uğraşırım. Bu benim zevkim."

TRİPATÖR NEDİR?

Eşya ve yük taşımak için kullanılan, önünde oturma yeri, arkasında da bir kasası bulunan, çoğunlukla motorlu ve üç tekerlekli olan motosiklet, üçteker. Genellikle önde bir arkada iki teker olarak üretilen triportörlerin oturma yerleri bir kabin içinde bulunur. Çoğunlukla nakliye ve ticari teslimatlarda kullanılırlar. Özellikle trafik sıkışıklığının sorun olduğu şehirlerde popülerdirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal