Bir zamanlar Fenerbahçe ve Beşiktaş formasını terleten Yusuf Şimşek, Isparta 32 Spor'un teknik direktörü oldu!

Türk futbolunun efsane isimlerinden olan Yusuf Şimşek şimdilerde kariyerine teknik direktör olarak devam ediyor. Futbol adamının son olarak anlaştığı takım ise Isparta 32 Spor oldu.

26.07.2022-12:03 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-13:08)

Bir dönem Süper Lig devlerinden Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın formasını terleten ayrıca Türkiye'de pek çok önemli takımın formasını terleten Yusuf Şimşek'ten çok konuşulacak karar geldi. Yusuf Şimşek, Isparta 32 Spor ile prensip anlaşmaya vardı. Yaşanan gelişme büyük ses getirdi.

Resmi sözleşme imzalanacak

TFF 2. Lig ekiplerinden olan Isparta 32 Spor, uzun yıllar Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma terleten milli yıldız Yusuf Şimşek ile prensip anlaşmaya vardı. Resmi sözleşmenin ise pazartesi günü imzalanması söz konusu. 

Yaşanan gelişme dikkat çekti

Türk futbolunun önemli isimlerinden birisi olan Yusuf Şimşek'in, Isparta 32 Spor ile anlaşması büyük ses getirdi. Türk futbolseverler yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyorlar.


Futbol adamının kariyeri

Futbolculuk döneminde Denizlispor, Fenerbahçe, Gaziantepspor, Fenerbahçe, Ankaraspor, A. Sebatspor, Beşiktaş ve K. Erciyesspor formalarını terleten Yusuf Şimşek ardından teknik adam olarak ise Mersin İY, Bandırmaspor, Denizlispor, Karagümrük, Afyonspor, Balıkesirspor, 1461 Trabzon'da görev aldı. Son olarak ise Isparta 32 Spor ile anlaştı. Yusuf Şimşek ile ilgili yaşanan gelişme ise büyük dikkat çekmiş durumda.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal