Eyüpspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Bandırmaspor'a kaybederek Süper Lig'e yükselme şansını kaybetmeleri hakkında konuştu!

Eyüpspor, Spor Toto 1. Lig'in play-off yarı final rövanş karşılaşmasında Bandırmaspor'a 3-0 kaybederek Süper Lig umutlarını sona erdirdi. Maçın sonrasında ise İstanbul ekibinin teknik direktörü İbrahim Üzülmez, 'Eyüpspor camiasını bir üst lige taşımak istiyorduk ama olmadı, üzgünüz' dedi.

30.05.2022-11:19 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-11:46)

Eyüpspor, Spor Toto 1. Lig'in play-off yarı final rövanş karşılaşmasında Bandırmaspor'a 3-0 kaybetti. Nefes kesen mücadelede Balıkesir ekibi Süper Lig için final maçı oynamaya hak kazandı. Maçın ardından ise Eyüpspor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez'in açıklamaları büyük yankı uyandırdı.

Açıklamaları dikkat çekti

Maçın ardından Eyüpspor'un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, 'Hiç beklemediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Tabii ki ilk maçın rövanşını kullanmak istiyorduk ama oyun içindeki penaltı tüm dengemizi bozdu. Bireysel hatalardan yediğimiz goller var. Hem duran toplardan hem de bizimkilerin bir takım hatası maalesef bizim için kötü oldu.'

'Bizim için Eyüpspor camiasını bir üst lige taşımak istiyorduk ama olmadı, üzgünüz. Beklenti içinde olduğumuz arkadaşlar özellikle hücumdaki arkadaşlarımızla hücum varyasyonlarında çok etkisiz olduğunu söyleyebilirim. Bandırmaspor’u tebrik ediyorum. Önümüzdeki dönemlerde doğru bir yapılanma ile hedeflere ulaşmak istiyoruz.' şeklinde açıklamalarını sonlandırdı.

Teknik adamın açıklamaları yoğun ilgi gördü.

Karşılaşma heyecanla bekleniyor

Öte yandan Eyüpspor'u eleyen Bandırmaspor ile İstanbulspor'un Süper Lig'e çıkabilmek adına oynayacakları karşılaşma sabırsızlıkla beklenmeye başlanmış durumda. İki takım arasında oynanacak maçın ardından Süper Lig'e gelecek son takımda belli olmuş olacak. Bu anlamda iki takım arasındaki mücadele futbolseverleri ekranlara kilitleyecek.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal