Binanın Üzerinden Düşen Beton Parçasından Saniye ile Kurtuldu

Rusya’da bir kişi, evinin önündeki aracını temizlerken binanın üstünden dev bir beton parçası düştü. Şanslı adam, saçaktan kopan devasa beton parçasından saniyelerle kurtuldu.

19.11.2020-15:05 - (Son Güncelleme: 19.11.2020-14:57)

Rusya’nın Vladivostok kentinde gece saatlerinde etkili olan aşırı tipi ve kar yağışı sebebiyle şehrin belli yerlerinde günlük hayat kötü etkilenirken, birçok araba karların altında kaldı.

Sabah saatlerinde, kimliği bildirilmeyen bir adam evinin önündeki park halinde duran aracının üzerindeki karı temizlemek istedi. Aracını temizlerken bir müddet sonra yukarıdan sesler duyan adam, binanın çatısından ayrılan kocaman bir beton parçasını görerek çekildi. Adam betonun altında kalmaktan son anda kurtulurken, beton parçası aracının üzerine düştü. Araç, düşmenin etkisiyle adeta ortadan ikiye bölünerek kullanılmaz duruma geldi.

Adamın saniye ile kurtuluşu ve aracının paramparça olduğu dakikalar binanın güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Dehşet veren kazanın bölgeye giden emniyet güçleri ve uzmanların yaptığı ilk açıklamasına göre, dev beton parçası binanın en üst bölümündeki saçak olarak isimlendirilen yerden ayrıldı.

Betonun saçaktan kopmasının da, kuvvetli kar ve tipi yağışları sebebiyle betondaki yumuşamadan sebebiyle meydana geldiği belirtildi. Talihsiz olayın meydana geldiği yerde ekiplerin incelemeleri devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal