Beşiktaş'ta Volkan Babacan İddiası

Beşiktaş’ta sezon sonunda yıldız kaleci Loris Karius ile yollarını ayırması üzerine hedef Volkan Babacan.

19.02.2020-09:57 - (Son Güncelleme: 19.02.2020-09:55) Beşiktaş'ta Volkan Babacan İddiası

Beşiktaş’ta sezon sonunda yıldız kaleci Loris Karius ile yollarını ayırması üzerine hedef Volkan Babacan.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın onay vermesi ile Beşiktaş yönetiminin gelecek sezon için Başakşehir’de oynayan Volkan Babacan ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Premier Lig takımlarından Liverpool’dan 2 sezonluğuna kiralanan Loris Karius’un, istikrarsız bir görüntü göstermesi sonucunda

Beşiktaş'ta yönetim, sezon sonunu beklemeden yeni kaleci arayışına başladı. Kulüple kontratı Haziran ayında sona erecek olan Alman kaleci ile yollarını ayırma kararı veren Beşiktaş, yeni kalecisini buldu.

Siyah-Beyazlılar yönetimin Başakşehir’in başarılı kalecisi Volkan Babacan ile anlaşma sağladığı ifade edildi. İstanbul ekibinde Mert Günok’un arkasında kalan 31 yaşındaki başarılı kaleciyle menajeri aracılığıyla prensipte anlaşan Kara Kartal, Başakşehir’in de ayrılığa olumlu baktığı Volkan’ı, sezon sonunda bedelsiz bir şekilde kadrosuna katmayı hedeflediği belirtildi.

Beşiktaş Yönetimi’nin, Volkan Babacan konusunda teknik direktör Sergen Yalçın ile görüşüp genç teknik direktörün onayını alması sonrasında sezon bitimi için Volkan’la şimdiden söz kesmesi bekleniyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal