Beşiktaş'a Rachid Ghezzal Müjdesi!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında oynayacağı Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Siyah beyazlılarda, milli takımda sakatlanan ve Kasımpaşa maçının kadrosunda yer alamayan Ghezzal, antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

05.04.2021-17:11 - (Son Güncelleme: 05.04.2021-17:11) Beşiktaş'a Rachid Ghezzal Müjdesi!

Zirve yarışında Kasımpaşa'ya 1-0 mağlup olarak yara alan siyah beyazlılar, Aytemiz Alanyaspor karşısında galibiyet alarak kritik bir maçı galibiyetle tamamlamak istiyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta oynayan futbolcular, sahada rejenerasyon çalışması yaparak günü tamamladı.

Diğer futbolcular, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışmasıyla idmana başladı. Pas, 5’e 2 ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman, şut çalışması ile sona erdi.

Siyah-beyazlılar, Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarını, yarın saat 18.00’de yapacağı çalışmayla tamamlayacak ve kampa girecek.

Aytemiz Alanyaspor maçının hazırlıklarına başlayan Beşiktaş'a milli takımda sakatlanan Rachid Ghezzal'dan müjdeli haber geldi. 

Sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa maçının kadrosuna alınmayan Cezayirli futbolcu, takımla birlikte bugünkü antrenmanda yer aldı. 

28 yaşındaki kanat oyuncusunun, Aytemiz Alanyaspor ile Çarşamba günü oynanacak maçta sahadaki yer alması bekleniyor. 

Siyah beyazlılarda, Dorukhan Toköz ve Cenk Tosun'un da durumları bugün yapılacak coronavirüs testlerinin sonucuna göre belli olacak. Her iki futbolcunun koronavirüs test sonuçları negatif çıkarsa, takımla birlikte çalışmalara katılacak ve Alanyaspor karşılaşmasında kadroda yer alabilecekler.

Rachid Ghezzal, bu sezon Beşiktaş formasıyla 21 karşılaşmada görev alırken 1 gol ve 13 asistlik katkısıyla siyah beyazlılar için çok önemli bir katkıda bulundu. Ayrıca Cezayirli oyuncu Spor Toto Süper Lig'de yapmış olduğu 13 asist ile birlikte bu alanda zirvede yer alıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal