Beşiktaş Wolverhampton maçı ne zaman ve hangi kanalda olacak? Beşiktaş Wolverhampton ile dördüncü hazırlık maçında

Yeni sezonda Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonluğu isteyen Beşiktaş İngiltere Premier Ligi ekibi Wolverhampton ile dördüncü hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Peki Beşiktaş Wolverhampton maçı ne zaman ve hangi kanalda olacak? İşte karşılaşmanın merak edilenleri...

22.07.2022-14:57 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-14:57)

Fransız teknik direktörü Valerien İsmael yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Beşiktaş  İngiltere Premier Ligi ekibi Wolverhampton ile dördüncü hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Takımdaki oyuncuların hazır olmasını ve yeni transferlerin takıma uyum sağlamasını isteyen siyah beyazlı teknik heyet Wolverhampton karşısında kazanmayı planlıyor. Peki Beşiktaş Wolverhampton maçı ne zaman ve hangi kanalda olacak? 

Beşiktaş Wolverhampton maçı ne zaman ve hangi kanalda olacak? 

İspanya’da oynanacak olan mücadelede Beşiktaş Wolverhampton ile 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü TSİ 20.00’de Estadio Camilo Cano La Nucia tesislerinde karşılaşacak. Bu karşılaşma Spor Smart kanalında canlı olarak yayınlanacak. 

Beşiktaş Wolves

Beşiktaş daha önce oynadığı 3 hazırlık maçında ilk olarak Werder Bremen’i 2-1 geçmiş, sonrasında Viktoria Plzen ile 0-0 berabere kalmıştı. Siyah beyazlılar son hazırlık maçında ise Mainz’ı 1-0 mağlup etmişti. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal