Beşiktaş Sampdoria maçı ne zaman oynanacak? Beşiktaş Sampdoria maçı hangi kanalda?

Beşiktaş’ın yeni sezon öncesi hazırlık maçlarından birisi olan Sampdoria karşılaşmasının ne zaman oynanacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor. Peki Beşiktaş Sampdoria maçı ne zaman oynanacak? Beşiktaş Sampdoria maçı hangi kanalda? Yanıtları haberimizde...

21.07.2022-09:57 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-09:57)

Spor Toto Süper Lig hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş’ta önümüzdeki 3 hazırlık karşılaşmasının tarihleri siyah beyazlı taraftarların gündemini meşgul ediyor. Öncelikle 23 Temmuz 2022’de Wolverhampton ile sonrasında da 26 Temmuz 2022’de Alaves ile karşılaşacak olan Beşiktaş son hazırlık maçını İtalya Serie A ekiplerinden Sampdoria ile yapacak. Beşiktaş’ın yeni sezon öncesi hazırlık maçlarından birisi olan Sampdoria karşılaşmasının ne zaman oynanacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor. Peki Beşiktaş Sampdoria maçı ne zaman oynanacak? Beşiktaş Sampdoria maçı hangi kanalda? 

Beşiktaş Sampdoria maçı ne zaman oynanacak? 

Beşiktaş Sampdoria mücadelesi 30 Temmuz 2022 tarihinde Vodafone Park’ta gerçekleşecek. Karşılaşmanın diğer detayları önümüzdeki günlerde belli olacak. 

Beşiktaş Sampdoria

Beşiktaş Sampdoria maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş Sampdoria karşılaşmasının hangi kanalda yayınlanacağı henüz bilinmiyor. Fakat sezon boyunca Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın hazırlık maçlarını yayınlayan Spor Smart kanalının bu karşılaşmayı da yayınlaması bekleniyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal