Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe ile karşılaştıkları maç sonrası değerlendirmelerde bulundu!

Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'in, UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme karşılaşmasında temsilcimiz Fenerbahçe ile oynamasının ardından Teknik Direktör Mircea Lucescu dikkat çeken ifadelere yer verdi. Rumen hoca açıklamalarıyla gündem oldu.

21.07.2022-09:36 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-09:56)

Temsilcimiz Fenerbahçe dün Polonya'da karşılaştığı Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kaldı. Maçtan gol sesi çıkmazken mücadelenin ardından Rumen hoca Mircea Lucescu dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

Maçın kolay ortamda oynanmadığını aktardı

Karşılaşmanın kendileri açısında kolay bir ortamda oynanmadığını aktaran Lucescu, 'Bizim için kolay bir durum olmadı. Karşılaşma içerisinde bazı kartlardan memnun değilim ama sezonun ilk maçı, genel olarak durumdan memnunun diyebilirim.' ifadelerine yer verdi.

Daha fazla taraftar beklediğini söyledi

'Ukrayna'ya bu durumda kim gidip oynamak isteyebilir ki? Yakın zamanda potansiyelimizi göreceğiz ve daha iyi olacağımızı söyleyebilirim. Daha fazla taraftar bekliyordum bugün. Çok sayıda Ukraynalı ve Türk taraftar vardı iyi bir atmosfer yarattılar.' açıklaması yaptı.


Jesus'la ilgili sorulara cevap vermedi

Jorge Jesus ile alakalı soruları yanıtsız bırakan Lucescu kendi takımıyla alakalı soruları cevaplamak istediğini aktardı. Takımda sadece 20 futbolcusu olduğunu hatırlatan deneyimli hoca, ' Takımımın yüksek bir potansiyeli var. Değişiklikler için uzun süre bekledim. Risk almamamın bu durumda daha iyi olduğunu düşündüm, bu nedenle bekledim. Sadece 20 oyuncumuz var, rakibimize göre bu konuda dezavantajımız var' açıklaması yaptı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal