Alvaro Morata, İtalyan devi Juventus'a transfer olmak üzere!

Juventus, geçen sezonu kiralık olarak takımında oynayan La Liga ekibi Atletico Madrid'in İspanyol golcüsü Morata'yı kadrosuna dahil etmek istiyor.

21.07.2022-09:14 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-10:29)

La Gazzetta Dello Sport'un haberine göre; Seri A'nın güçlü ekibi Juventus, eski oyuncusu Paul Pogba'dan sonra bir diğer eski oyuncusu Morata'yı transfer etme uğraşında. İtalyan ekibinin bu isteği Avrupa'da büyük ilgi gördü.

Seri A ekibinin teknik direktöründen özel talimat!

Juventus'un teknik direktörü Massimiliano Allegri'nin özel isteği üzerine 29 yaşındaki golcü için kulüp harekete geçiyor.


İspanyol ekibinin istediği bonservis bedeli

İspanya La Liga liginin güçlü ekiplerinden Atletico Madrid geçtiğimiz sezonu Juventus'ta kiralık olarak geçiren tecrübeli golcü için en az 20 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor.

İspanyol forvet geçtiğimiz sezon Juventus'ta çıktığı 35 maçta 9 gol ve 7 asistlik katkı sağlamıştı.

Oyuncunun Kazandığı kupalar dikkat çekiyor

Kariyerinde oynadığı büyük kulüplerle dikkat çeken oyuncu, kazandığı kupalarla da göz dolduruyor. Real Madrid forması giydiği zamanlarda 2 kez La Liga şampiyonluğu, 2 kez İspanya Kupası şampiyonluğu, 1 kez İspanya Süper Kupa şampiyonluğu kazanırken, İngiltere Premier Lig ekibi ile de 1 kere FA Cup ve UEFA Avrupa Ligi'ni kazandı. Son olarak Juventus'ta forma giyen oyuncu, Juventus  ile 3 kere Seri A şampiyonluğu, 1 kez de İtalya Süper Kupa'yı kazanma başarısı gösterdi. 

Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal