Genoa, Beşiktaş'tan Güven Yalçın'ın transferinde sona yaklaştı!

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta geçiren ve yeni sözleşme imzalamayan Güven Yalçın'ın Serie A yolcusu olması bekleniyor. Futbolcunun Genoa ile transferde büyük oranda anlaştığı aktarılmakta.

20.07.2022-16:25 - (Son Güncelleme: 21.07.2022-17:44)

Beşiktaş'ta geleceği uzun süredir kafaları kurcalayan Güven Yalçın'dan kritik karar geldi. Takımla sözleşmesini yenilemeyen futbolcunun yeni adresi ise İtalyan ekibi Genoa oldu.

Yeniden İtalya'da

Futbola Almanya'da başlayan ve daha önce İtalya'da Lecce forması giyen 23 yaşındaki oyuncu bu sefer Genoa için İtalya'ya gidiyor.

Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Genoa geçtiğimiz günlerde oyuncunun maliyetini araştırmıştı. Genç futbolcu sağlık kontrolünün ardından bir pürüz çıkmaması halinde Genoa'nın başarısı için ter dökecek. Çizme temsilcisi Genoa, genç forvetin kiralık olarak Lecce'de forma giydiği zamanlarda takım arkadaşı olan 33 yaşındaki forvet Massimo Coda'yı da kadrosuna dahil etti.


Siyah beyazlılar ile devam etmek istemedi!

Beşiktaş ile sözleşmesi sona eren ve Beşiktaş'ın 8 milyon TL'lik sözleşme yenileme teklifini reddeden genç oyuncu 2018 yılında formasını giymeye başladığı Beşiktaş ile 101 maça çıkıp 20 gol, 7 asistlik performans göstermişti.
Berkay Çakmak
berkay61cakmak@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal