Berat Özdemir Galatasaray için İstanbul'da!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, sürpriz bir transferi sonlandırmak üzere. Gençlerbirliği'nin genç yeteneği Berat Özdemir, son dakika gelen bilgiye göre Galatasaray ile görüşmek için İstanbul'a geldi.

26.08.2020-12:05 - (Son Güncelleme: 26.08.2020-12:03) Berat Özdemir Galatasaray için İstanbul'da!

2020 - 2021 sezon öncesi transferlerini sürdüren Galatasaray, takıma önemli yıldızları transfer etmeye devam ediyor. Arda Turan, Omar Elabdellaoui, Fatih Öztürk ve Emre Kılınç gibi futbolcuları kadrosuna katan Cimbom gündemine sürpriz bir futbolcuyu daha aldı. Orta saha rotasyonuna yerli oyuncular arayan Galatasaray'ın Gençlerbirliği'nden Berat Özdemir'le istediği öne sürüldü.

İSTANBUL’A GELDİ

Takvim'in yaptığı habere göre genç futbolcunun yönetimle konuşmak için İstanbul'a geldiği iddia edildi. Berat Ayberk Özdemir'in durumuyla alakalı soruya Gençlerbirliği Teknik Patronu Mert Nobre, "Her şey olabilir ama inşallah bir sene daha bizimle devam eder. Kalmasını istiyorum, çok iyi oyuncu" cevabını vermişti.

Gençlerbirliği altyapısından çıkan Berat Ayberk Özdemir, geride bıraktığımız sezon ligde forma giydiği 31 karşılaşmada sahaya çıktı ve 2 gol attı. Orta sahada hem savunmaya hem de hücuma yönelik görev yapabilen 22 yaşındaki oyuncu, Hacettepe'de de mücadele etmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal