Berat Albayrak'ın Burası Çok Önemli! kitabı neyi anlatıyor? Vatandaştan tam not aldı

turkiyenin-sifrelerini-sunuyor Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın 'Burası Çok Önemli!' kitabı satışa sunuldu. Raflarda yerini alan kitabı okumak isteyen vatandaşlar kitapçıkları yolunu tuttu. Kitabı alan vatandaşlar, Burası Çok Önemli kitabını değerlendirdi.

15.03.2022-11:08 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-11:09) Berat Albayrak'ın Burası Çok Önemli! kitabı neyi anlatıyor? Vatandaştan tam not aldı

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın, görev süresi boyunca yürüttüğü politika ve uygulamaları konu alan kitabı 'Burası Çok Önemli! Enerjiden Ekonomiye Tam Bağımsız Türkiye' adlı kitabı Cuma günü satışa sunuldu. D&R mağazalarında bulunabilen kitapta Albayrak, görevi boyunca ekonomiyi kalkındırmak adına attığı adımlardan ve aldığı kararlardan bahsediyor.

Burası çok önemli

Berat Albayrak kitabında, yürüttüğü ekonomik politikalar sonucunda Türkiye'nin refah dönemi en iyi ve en güçlü dönemini yaşadığını belirttiği kitabı okumak isteyen vatandaşlar ilgi gösterdi.

Berat Albayrak'ın memleketi olan Trabzon'da da kitabı merak eden vatandaşlar, satışa sunulmasıyla birlikte Forum alışveriş merkezinde bulunan D&R mağazasının yolunu tuttu. Sabah gazetesinin haberine göre, kitabı alan bazı vatandaşlar kitabı değerlendirdi.

Kitabı alan Murat İslam isimli vatandaş, Berat Albayrak'ın göreve geldiği günden itibaren çok iyi politikalar uyguladığını ve kitabın, Albayrak'ın uyguladığı o politikaların gerçekleştirilmesi gerektiğini söylediğini belirtti. İslam, ismi gibi çok önemli bir kitap olduğunu söylediği kitabı, kendisine ve ailesine aldığını belirterek herkesin okumasını tavsiye etti.

Berat Albayrak'ın kitabı

"Bilgi hazinesi bir kitap"

Kitabı alan başka bir kişi de Mehmet Şah Altunbaş isimli bir öğrenci oldu. Kitapla ilgili görüşlerini belirten Altunbaş, Albayrak'ın politikalarıyla ülkenin nerelerden nerelere geldiğini gördüklerini ve daha da iyi günlere doğru ilerlediğini söyledi. Kitabın kendileri için bir bilgi hazinesi olduğunu değerlendiren Altunbaş, herkesin okuması gereken bir kitap olduğunu belirtti.

Kitabı değerlendiren başka bir vatandaş da Serdar Aydın oldu. Kitabın, Türkiye'nin geçmişten geleceğe doğru yaşadığı yükselişi anlattığını söyleyen Aydın, Berat Albayrak'ın geleceğe yönelik yaptığı projelerin şimdi hayata geçirildiğini ve ekonomik açıdan refaha ulaştığımız günlere doğru ilerlediğimizi vurguladı. Serdar Aydın, kitabın çok iyi olduğunu ve herkesin okuması gerektiğini söyledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal