Kızını 'yaramazlık yapıyor' diye yumrukla öldürdü! Katil annenin cezasına şoke eden indirim

Tekirdağ’da 3 yaşındaki kızı Şükran Nur İpek’i ‘yaramazlık yapıyor’ diye karnına vurarak ölümüne sebep olan Meryem Doğan, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mahkeme tarafından 14 yıl hapis cezasına çarptırılan Doğan’a daha sonra takdir indirimi yapıldı.

15.03.2022-10:31 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-10:31)

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki Meryem Doğan, eşi Yakup İpek’ten olan kızı Şükran Nur İpek'in karnına yumrukla vurdu. Bir süre sonra kusma şikayetleri gösteren Şükran Nur, baygınlık geçirmesi üzerine hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Nur, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtulamadı. İç kanamaya bağlı hayatı kaybettiği belirlenen küçük kızın, ölümü şüpheli bulundu. Hazırlanan ölüm raporunun polise bildirilmesinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Meryem Doğan’ın ilk ifadesinde yaramazlık yaptığı için kızının karnına 2-3 kez şiddetli vurduğunu ancak öldürmek gibi bir niyetinin olmadığını söyledi. 

Şükran Nur

Başına gelmeyen kalmamış 

Okuma yazması olmadığı için savunmasını cezaevinden bir arkadaşına yazdırdığını söyleyen Meryem Doğan, ifadesinde kızının velayetinin eski eşi Yakup İpek’te olduğunu dile getirdi. Mahkemeye sunulan savunmasında Doğan, ‘Babasından boşanmadan önce yurttan çocuğumu yanıma almıştım. Ben dövmedim. Bir hafta önce merdivenden yuvarlanmıştı, her yeri morarmıştı, ölmeden bir hafta önce Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne götürmüştüm’ ifadelerini kullandı. 

Mahkeme hapis cezasını indirdi

Çorlu 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'kasten yaralama neticesinde ölüme neden olma' suçlamasıyla hakkında dava açılan Meryem Doğan 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Heyet daha sonra takdir indirimine giderek cezayı 11 yıl 8 ay hapis cezasına çevirdi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal