Başbakan Yıldırım'ın Koruma Ekibi Kaza Yaptı

Askerleri taşıyan sivil yolcu midibüsü ile bugün Kars'ta miting gerçekleştirecek Başbakan Binali Yıldırım'ın güvenliği için vazife başında olan polis aracı birbirine girdi.

07.06.2018-12:20 - (Son Güncelleme: 07.06.2018-12:15) Başbakan Yıldırım'ın Koruma Ekibi Kaza Yaptı

Kışladan Harakani Devlet Hastanesi'ne muayene için gidecek askerleri taşıyan yolcu midibüsü, Havalimanı kavşağında saat 10.30 civarında Başbakan Binali Yıldırım'ın güvenliği için görev alan polis ekibinin aracı ile birbirine girdi. Meydan gelen kazada 16 asker ve 2 polis yara aldı.

EKİPLER SEVK EDİLDİ

Havalimanı kavşağından medyana gelen kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı polis ve askerler ambulanslarla en yakın hastanelere kaldırıldı. Kaza ile alakalı soruşturma devam ediyor.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Yaralı askerlerin ve polislerin hastanelere kaldırılması sonrasında, askeri araç çekiciyle kaza yerinden çekilirken, trafik akışı tekrardan sağlandı. Kaynaklardan alınan bilgilere göre yaralı asker ve polislerin sağlık durumlarının ise iyi ve hayati bir durum ortada yok.

EMNİYET MÜDÜRÜ VE JANDARMA KOMUTANI OLAY YERİNDE

İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ile İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, olay yerine gelerek kaza inceleme ekibinden bilgi aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal