Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a Büyük Puan Farkı!

Emre Belözoğlu yönetiminde yükselişe geçerek ligde üst sıralarda bulunan Başakşehir, Emre Belözoğlu yönetiminde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'a toplamda 50 puanklık fark attı.

23.02.2022-14:07 - (Son Güncelleme: 23.02.2022-14:07)

Bu sezonun flaş takımlarından birisi de Başakşehir olarak göze çarpmakta. Süper Lig'de son olarak Konyaspor'u evinde 2-1 yenerek üst üste 4. galibiyetini alan Başakşehir yükselişine devam ediyor. Turuncu lacivertli takımın başarısında ise en büyük pay sahibi teknik adam Emre Belözoğlu'na ait.

DÜŞME HATTINDAN YÜKSELTTİ

Başakşehir'i Aykut Kocaman yönetiminden devralan Emre Belözoğlu, takım düşme hattındayken müthiş bir yükselişe imza attı. Başakşahir'de gösterdiği performansla takımını lig üçüncülüğüne kadar taşıyan genç hoca büyük alkış aldı. 18 haftadır Başakşehir'in başında olan Emre Belözoğlu bu süre içerisinde 3 büyüklere büyük bir puan farkı atmış oldu.

Emre Belözoğlu yönetimindeki İstanbul ekibi, 18 haftada tam 40 puan toplarken aynı zaman içerisinde Fenerbahçe ve Beşiktaş'a 24 Galatasaray'a ise 18 puanlık bir fark attı. Emre Belözoğlu böylece 3 büyüklere 18 haftada toplam 50 puan fark atarak çok önemli bir başarıya imza atmış oldu.


ALİ KOÇ TARAFINDAN GÖREVDEN ALINMIŞTI

Geçtiğimiz sezon son bölümünde Fenerbahçe'de teknik adamlık koltuğuna oturan genç teknik adam gösterdiği önemli performansa rağmen Ali Koç tarafından görevden alınmıştı.

Emre Belözoğlu'nun yerine göreve gelen Vitor Pereira ile yollar ayrılırken, Fenerbahçe şampiyonluk yarışının da oldukça uzağında kalmış oldu. Fenerbahçe ve Başakşehir'in başında 29 lig karşılaşmasında görev yapan 41 yaşındaki teknik direktör 19 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgi alarak tam 63 puan topladı. Başarılı teknik adam 2.17'lik puan ortalaması da tutturmayı başardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal