Başakşehir - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman?

Süper Lig'de haftaya lider Beşiktaş'ın gerisinde olarak giren Fenerbahçe, Başakşehir'e konuk olacak. Peki, Başakşehir - Fenerbahçe maçı hangi kanalda? Başakşehir - Fenerbahçe saat kaçta? Olası 11'ler neler?

17.04.2021-10:31 - (Son Güncelleme: 30.08.2021-17:30) Başakşehir - Fenerbahçe Maçı Ne Zaman?

Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada Gaziantep FK'yi 3-1 ile geçen ve 2. sıraya yerleşen Fenerbahçe, 35. Hafta maçında Başakşehir'e konuk olacak. Lider Beşiktaş'ın puan kaybından sonra takibine devam eden Emre Belözoğlu yönetimindeki takım, sahadan 3 puan ile ayrılıp şampiyonluk yarışı içerisinde güç kazanmak istiyor.

BAŞAKŞEHİR-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Alt sıralardan kurtulmayı hedefleyen Başakşehir, teknik direktör değişikliğinden sonra iyi bir hava yakalayan Fenerbahçe karşısında bir sürpriz sonuç almak için sahaya çıkacak. İki takım arasında olan son maçı sezonun ilk yarısında Ülker Stadı'nda oynanan maçı Fenerbahçe, 4-1 kazanmayı başarmıştı. Bu heyecan dolu Başakşehir Fenerbahçe maçı 18 Nisan Pazar günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda saat 19.00'da olacak.

BAŞAKŞEHİR-FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe'nin 33 maçta 66 puan topladığı lig yarışı içerisinde, Başakşehir ise 33 puanla, puan cetvelinde 17. sırada bulunuyor. Heyecan dolu maç beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Merak edilen Mesut Özil'in sakatlığı geçmiş gibi duruyor ve Emre Belözoğlu formasını verdiği takdirde oynayabilecek gibi duruyor. Başarılı 10 numaranın ikinci yarı içerisinde oyuna girerek forma hasretinin sonlanması bekleniyor.

BAŞAKŞEHİR-FENERBAHÇE MAÇI HAKEMİ KİM?

Merkez Hakem Kurulu, Başakşehir-Fenerbahçe maçı için başarılı hakem Cüneyt Çakır'ı görevlendirdi. Çakır'ın yardımcıları ise Bahattin Duran ile Tarık Ongun olacak. Tecrübeli hakem, Fenerbahçe'nin ligde 4 maçında görev aldı. Sarı Lacivertliler bu maçlarda Kadıköy'de Trabzonspor ve Denizlispor'u mağlup etti. Yine evinde Galatasaray'a kaybederken Gaziantep deplasmanında ise puan alamadan maçtan ayrıldı.

BAŞAKŞEHİR-FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL KADROLARI NELER?

Futbolseverlerin merakla beklediği maçın muhtemel kadroları ise şu şekilde;

Başakşehir: Volkan, Uğur, Ponck, Duarte, Cemali, Youssouf, Tolga, Deniz, Visca, Giuliano, Demba Ba

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Serdar, Szalai, Caner, Ozan, Sosa, Pelkas, Mert Hakan, İrfan Can, Samatta

İRFAN CAN'IN DUYGUSAL MAÇI

Yıldız futbolcu bu hafta 4 yıl formasını giydiği, şampiyonluk yaşadığı, Başakşehir'e karşı yeşil çime basmaya hazırlanıyor. Bu karşılaşma, İrfan Can için son derece duygusal yönü yüksek olacak bir müsabaka. Ancak başarılı futbolcu, takımını zirve yarışında güçlendirmek için elinden geleni yapmaya son derece istekli. İrfan gol atması durumunda ise kendisi ile özdeşleşen 'kahve içme' sevincine bir maçlık ara verecek gibi duruyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal