12.04.2021-13:53 (Son Güncelleme:07.01.2022-18:01)


1

Başakşehir'in Yeni Teknik Adamı Oldu!

 Başakşehir'in Yeni Teknik Adamı Oldu!

Emre Belözoğlu bir dönemde formasını terlettiği İstanbul ekibi Başakşehir'in yeni teknik direktörü oldu. Emre Belözoğlu'nun bir dönem formasını terlettiği takıma teknik adam olarak dönmesi büyük yankı uyandırdı. Emre Belözoğlu kariyerine İstanbul ekibi Başakşehir'in başında teknik adam olarak devam edecek.



2

Kariyer Geçmişi

 Kariyer Geçmişi

Futbola Yenidoğan Güneşspor takımında başlayan Belözoğlu bu takımın altyapısında üç yıl boyunca top koşturdu. Buradan Zeytinburnuspor Takımı'nın altyapısına geçerek beş yıl boyunca kendi futbol görüşünü geliştirdi.



3

Galatasaray Geçmişi

 Galatasaray Geçmişi

12 Temmuz 1995 gününde Galatasaray'ın futbolcusu olan Emre Belözoğlu bir yıl boyunca altyapıda forma giydi. 1996-97 sezonunda çok fazla takımının formasını giyme şansını bulamadı ve sadece bir lig maçında formasını terletti. 1997-98 sezonundan itibaren düzenli olarak formasını giydi. İkinci sezonunun içerisinde 23 lig maçında görev aldı ve bu görev aldığı maçlarda iki de gol attı. Galatasaray'da dört Süper Lig şampiyonluğu, iki Türkiye Kupası şampiyonluğu, bir UEFA Kupası başarılar bulunmaktadır. Galatasaray'ın UEFA Kupası'nı kazandığı yılda iskelet kadroda formasını giyen Emre Belözoğlu Galatasaray'ın başarılarında büyük bir katkıda bulundu.



4

Inter Geçmişi

 Inter Geçmişi

Internazionale Milano'da Avrupa'nın büyük takımların gözlerini üzerine çekti. 2001 yılında Okan Buruk'unda formasını giydiği Inter Milan'a bedelsiz olacak şekilde transfer oldu. Bu takımdayken üçüncü sezonunda gösterdiği performans ile birlikte Pirata d'Oro (Altın Korsan) ödülünü kazanan 17. futbolcu oldu.



5

Newcastle United Geçmişi

 Newcastle United Geçmişi

Temmuz 2005'te Newcastle United'a transfer oldu. Premier League içerisinde takımının formasını 58 Lip maçında giydi. Bu maçlarda beş gol beş asist istatistiğinde bulunarak üç FA Cup maçı, iki EFL Cup maçı ayrıca sekiz defa da Avrupa Kupası'nda olmak üzere toplam 71 maça çıkıp beş gol altı asist yapmıştır.



6

Fenerbahçe Sportif Direktörlüğü

 Fenerbahçe Sportif Direktörlüğü

Fenerbahçe ile 28 Ekim 2020'de bir yıllık Sportif Direktörlük anlaşmasına imzasını attı ve çok sevdiği takımı olan Fenerbahçe Futbol A Takımının sportif Direktörü oldu. Ali Koç başkanlığında olan Fenerbahçe yönetimi, 25 Mart 2021'de 20-21 sezonu başında teknik direktörlük görevine başlayan Erol Bulut ile yapılan karşılıklı anlaşma sonucu yollarını ayırdı. Erol Bulut'un bıraktığı takımı yönetmek üzere 'Teknik Sorumlu' unvanı ile Emre Belözoğlu ile devam edileceği bilgisi paylaşıldı.



7

Başarıları Nedir?

 Başarıları Nedir?

Emekli futbolcu yeni teknik adam Emre Belözoğlu'nun kariyerinde sayısız başarı bulunuyor. Emre Belözoğlu, Atletico Madrid ile İspanyol Kupası, Fenerbahçe ve Galatasaray'da ligde şampiyonluklar yaşadı. Ayrıca Galatasaray ve Fenerbahçe ile Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası başarıları bulunuyor. Ayrıca Galatasaray ile UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupası'nı kazandı. Aynı kupayı Atletico Madrid ile de kazanma başarısı gösterdi.



8

Futbol Adamının Aile Yaşamı

Futbol Adamının Aile Yaşamı

Milli sporcu Emre Belözoğlu 7 Eylül 1980'de İstanbul'da doğdu. 2009 yılından bu yana Tuğba Gürevin ile mutlu bir evlilik yaşayan çiftin bir kızı ve bir de oğlu bulunmakta.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR