Bandırmaspor ile İstanbulspor'un Süper Lig'e çıkmak için oynayacakları Play-Off final maçının tarihi ve yeri belli oldu!

Bandırmaspor ile İstanbulspor arasında oynanacak olan TFF 1. lig finali 2 Haziran Perşembe günü Kocaeli Stadın'da oynanacak. Konuyla ilgili resmi açıklama geldi.

30.05.2022-15:45 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-16:09) Bandırmaspor ile İstanbulspor'un Süper Lig'e çıkmak için oynayacakları Play-Off final maçının tarihi ve yeri belli oldu!

Süper Lig'e çıkış bileti kazanmak adına final oynayacak iki takım belli oldu. Dün oynanan mücadelelerde Bandırmaspor, İstanbul ekibi Eyüpspor'u geçmeyi başardı. Öte yandan ise İstanbulspor, Erzurumspor'u eledi. Ardından Bandırmaspor ile İstanbulspor Süper Lig'e çıkabilmek adına final maçı oynamaya hak kazandılar. İki takım arasında oynanacak olan kritik maçın ise yeri ve zamanı büyük merak konusuydu. Konuyla ilgili önemli detaylar geldi.

Dev maça ev sahibi yapacak stadyum belirlendi

Süper Lig'e çıkacak son takımı belirleyecek olan TFF 1. Lig Play-Off finalinin detayları ortaya çıktı. Bandırmaspor ile İstanulspor arasında oynanacak TFF 1. Lig finalinin 2 Haziran Perşembe günü Kocaeli Stadı'nda oynanacağı aktarıldı.


Resmi açıklama geldi

Konuyla ilgili yapılan resmi açıklamada, 'Royal Hastanesi Bandırmaspor ile İstanbulspor A.Ş. arasında 2 Haziran Perşembe günü oynanacak Spor Toto 1. Lig play-off finalinin yeri belli oldu.'

'Süper Lig'e yükselecek son takımın belirleneceği final Kocaeli Stadı'nda yapılacak. Karşılaşmanın başlama saati ise 20.00 olarak belirlendi.' şeklinde açıklamalara yer verildi. Dev maç taraftarlar tarafından sabırsızlıkla beklenmeye başlandı.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal