Aziz Yıldırım: Son Kez Başkanlığa Adayım

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, haziran ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde son kez Fenerbahçe başkanlığına aday olacağını açıkladı.

30.04.2018-14:19 - (Son Güncelleme: 30.04.2018-14:22) Aziz Yıldırım: Son Kez Başkanlığa Adayım

Haziran ayında düzenlenecek olağan genel kurulda başkan adayı Ali Koç ile kıyasıya bir rekabete girecek olan sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe dergisinin mayıs ayı sayısına çok önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe dergisinin mayıs sayısında yer alan yazısında, "Fenerbahçe başkanlığı gibi, şahsımın kutsal olarak addettiği bir görevde 20. yılı büyük bir onur ve gururla geride bıraktım. Haziran ayında kulübümüzün seçimli olağan genel kurulu var ve yarım kalan tüm işlerimi bitirmek adına bir defa daha bu onurlu göreve yeniden aday olduğumu hepinizin huzurunda geçtiğimiz ay ilan ettim." cümlelerine yer veren Yıldırım, şu sözleri kullandı:

"Özellikle, henüz tamamlanamayan 3 Temmuz süreci ve kumpasın meydana getirdiği maddi zararların temin edilmesi adına ilk adımların atılması gibi, kulübümüzün en önemli gündem maddelerinden biri olan bu konu, benim adaylık sürecimi şekillendiren başlıca etkenlerden biridir ve bu durum yıllardır dile getirdiğim öncelikli hedefimdir. Bununla beraber, 3 Temmuz öncesinde yakaladığımız, Avrupa'nın birçok önemli alanına konu olan sportif ve ekonomik başarılarımızın tekrar elde edilmesi adına gerekli çalışmaların başlatılması, yine öncelikli hedeflerimin arasında bulunmaktadır. Fenerbahçe başkanlığım döneminde yaşadığımız bu kumpasın tüm gerçekliğiyle ortaya çıkması, sonrasında da zararların tazmini ve futbol başta olmak üzere tüm dallarda birincilik, halihazırdaki başarılı branşlarımızın bu durumunun stabil kalması adına gerekli olan maddi ve sosyal zeminin sağlanması için ilk girişimlerin yapılması boynumun borcudur. Bundan ötürü, tekrar belirtmek isterim ki haziran ayında son kez Fenerbahçe başkanlığına adayım."

Başkan Yıldırım, Fenerbahçe Kulübünün tüm takım ve sporcularının başarılı bir sezon geçirdiğini vurgulayarak, "Futbol takımımız, lig ve kupada şampiyonluk iddiasını sürdürmektedir ve bu mücadele son maçın son düdüğüne kadar sürecektir. Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımımız arka arkaya dördüncü defa Final Four’da yer almakta ve art arda ikinci defa Avrupa'nın en büyüğü olmak adına mücadelesini devam ettirmektedir. Tüm amatör sporcularımız Fenerbahçe ve milli forma altında Türkiye'ye gururlar yaşatmak adına mücadelelerini sürdürmektedir. Fenerbahçe arması ve Türkiye için yarışan tüm takım, sporcu, antrenör ve yöneticilerimize şampiyonluklar, kupalar, madalyalar ve başarılar dilerim." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal