Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Divan Kurulu’na Katılmadı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun temmuz ayı olağan toplantısına eski başkan Aziz Yıldırım katılmadı.

28.07.2018-14:32 - (Son Güncelleme: 28.07.2018-14:29) Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Divan Kurulu’na Katılmadı!

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen toplantıya Ali Koç, ilk kez kulüp başkanı olarak katıldı. Toplantıda yeni yönetim kurulu tam kadro hazır bulundu.

Fenerbahçe Olağan Divan Kurulu Toplantısı'na sarı lacivertlilerin eski başkanı Aziz Yıldırım ve Yıldırım döneminde görev alan yöneticiler katılmadı. Pek çok üye, raporların okunduğu esnada Aziz Yıldırım ve ekibine büyük tepki gösterdi.

Fenerbahçe Olağan Divan Kurulu Toplantısı'na sarı lacivertlilerin eski yönetiminden kimse katılmadı. 24 Temmuz’da Başkan Ali Koç'un, kulüp televizyonundan duyurduğu mali tablolar sebebiyle taraftarlar, Aziz Yıldırım ve yönetimine büyük tepki gösterirken, gözler divan kurulu toplantısına çevrildi. Ali Koç'un Fenerbahçe Kulübü Başkanı olarak ilk defa yer aldığı divan kurulu toplantısında, sarı lacivertlilerin bir önceki başkanı Aziz Yıldırım ve yönetiminde yer alan hiçbir yönetici katılmadı.

Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam'ın mali tablolara ilişkin yaptığı konuşma esnasında da bazı üyeler, Aziz Yıldırım ve yönetimine sert tepki gösterdi. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal