Ayda 8 Kiloya Kadar Zayıflatan Tilya Kürü Nedir, Nasıl yapılır? Tilya Kürü Tarifi

Zayıflamak ve biraz forma girmek isteyenlerin hem severek içeceği hem de kilo vermesini sağlayacak Tilya kürünü seveceğini düşünüyoruz. Ihlamurgillerden olan ve sağlığa faydalı vitaminler içerden Tilya kürünü nasıl yapmak gerekir? İşte size harika bir içecek...

03.05.2019-15:39 - (Son Güncelleme: 03.05.2019-15:27)

Tilya kürünün en belirgin özelliği metabolizmayı hızlandırması ve yağ yakımına destek olması. Özellikle 1 ay boyunca günde 2-3 kez olacak biçimde düzenli olarak tüketildiğinde oldukça ciddi  kilo verdirebiliyor. Öyle ki ayda 4 ila 8 kilo arasında bir kilo kaybı oluşturabildiği konuşulanlar arasında.

TİLYA KÜRÜ İÇİN MALZEMELER

  • 10 gram ıhlamur (Yaklaşık 1 tutam)
  • 10 gram kuşburnu (12-14 adet arası)
  • 5 gram altın otu (Yaklaşık 1 tutam)
  • 750 ml. su

YAPILIŞI

Temiz bir demliğe ya da tencereye suyu koyup ocağa alın ve kaynamasını bekleyin. Su kaynamaya başlayınca ıhlamur, kuşburnu ve altın otunu suyun içineekleyin ve bu şekilde 10 dakika kadar kaynatmayı sürdürün. Ardından çayı ocaktan alın, ılınmaya bırakın. Ilınınca içindeki taneleri bir süzgeçten geçirin ve elde ettiğiniz çayı afiyetle için.

NASIL İÇİLMELİ?

Hazırladığınız tilya kürü 1 günlüktür ve 6 saat aralıklarla günde 2 ya da 3 kez olacak şekilde içebilirsiniz. Tüketmek için metabolizmanızın hızlı çalıştığı ve aktif olduğunuz gündüz vakitlerini seçmeniz daha etkili sonuçlar doğurur. Çayı her sabah taze olarak hazırlayıp gün içinde tüketebilirsiniz. Tilya kürünü 1 ay kesintisiz olarak kullanmalı, ardından en az 1 hafta ara vermeli ve dilerseniz yeniden 1 ay aralıksız kullanmalısınız.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal