Hangi Bitkisel Yağlar Kilo Vermeye Yardımcı Olur?

Kilo verirken beslenmeye yardımcı olan ve tok tutan besin yağları hangileridir? Çörek otu yağının yağ yakmada faydası var mıdır? Diyetisyenlerin de önerdiği bu yağları sizler için derledik...

06.04.2019-17:40 - (Son Güncelleme: 06.04.2019-17:29) Hangi Bitkisel Yağlar Kilo Vermeye Yardımcı Olur?

Spor ya da diyet yaparken, zayıflamaya yardımcı bazı besin yağlarını diyetisyenler öneriyor. Yağ yakmada etkili olan bu yağlar hangileridir? Detaylar haberimizin içinde.

YAĞ YAKAN ASPİR YAĞI

Diyetisyenlerce, zayıflama için önerilen aspir yağı, yağ yakmada ve metabolizma hızlandırmada bir hayli etkili. İçerisindeki CLA maddesi vücutta yağ depolanmasının önüne geçerek kilo vermeyi kolay hale getiriyor. Sabahları aç karna bir tatlı kaşığı kadar tüketilebilir.

TOK TUTAN ÇÖREK OTU YAĞI

Günlük hayatımızdan çıkarmamamız gereken çörek otunun yağı özellikle de baharda saman alerjisine yakalananlar için şifa kaynağı! Sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı tüketilen çörek otu yağı açlığı bastıracaktır. 

SPORCULARIN VAZGEÇİLMEZ YAĞI RUŞEYM YAĞI

Spor yapan kişilerin mutlaka tüketmesi gereken rüşeym yağı A, D ve E vitamini bakımından oldukça zengindir. Bu yağ yaşlanma geciktirici ve yorgunluk alıcı özelliklere sahip olduğundan egzersiz yapan kişiler için çok faydalıdır.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal