Ayda 100 TL'ye emeklilik! Devlet yüzde 30 destek veriyor: Nasıl Yararlanılır? BES fırsatı büyüdü

18 yaş altı, ayda 100 liradan başlayan ödemelerle BES'e katılıyor. BES nedir sorusu haberimizin içerisinde mevcut. Devlet yüzde 30 katkı payıyla destek veriyor. Emeklilik şirketleri de ek fırsatlar sunuyor.

03.03.2022-09:18 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-09:24) Ayda 100 TL'ye emeklilik! Devlet yüzde 30 destek veriyor: Nasıl Yararlanılır? BES fırsatı büyüdü

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), '18 yaş altı'nın girişiyle hareketlendi. nne ve babalar, artık çocukları için BES hesabı açarak tasarruf yapabiliyor, devlet de yüzde 30 katkı payıyla destek verdiğini açıkladı. Aylık 100 liradan başlayan birikimlerle büyük birikimlerin yolu açılıyor.

Kimi emeklilik şirketleri, 18 yaş altına yönelik hazırladığı planlarda indirimler, ücretsiz hizmetler sunuyor: 

AGESA hayat ve emeklilik

Aylık 150 lira katkı payı ile katılım imkanı bulunuyor. Giriş anında aidat almıyor. 


BES nedir?

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), emeklilik dönemini rahat geçirmek için, bireylerin çalışma yaşamları süresince birikim yapmasına imkân tanıyan, sosyal güvenlik sisteminin tamamlayıcısı olarak emeklilik gelirine ek bir gelir sağlayan özel emeklilik sistemidir.

Bu bağlamda ikinci bir emeklilik hakkı elde eder, emeklilik dönemlerinizde de aktif çalışma döneminizdeki yaşam standardınızı koruyabilirsiniz.

Bireysel Emeklilik Sistemi, bireysel tasarruflarınız için avantajlı ve çeşitli seçenekler sunar. Birikimleriniz risk tercihleriniz ışığında seçmiş olduğunuz planlar içerisinde yine sizin seçtiğiniz fonlara yönlendirilir. Fonlar uzmanlar tarafından yönetilmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal