Attila Szalai'ye İngiltere'den Talip Var

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna katmış olduğu Attila Szalai, geldiği günden bu yana performansıyla büyük beğeni toplamıştı. İngiliz ekibi Szalai için Fenerbahçe kulübü ile temasa geçecek.

31.03.2021-17:27 - (Son Güncelleme: 31.03.2021-17:27) Attila Szalai'ye İngiltere'den Talip Var

Fenerbahçe'nin devre arasında Kıbrıs'ın Apollon Limassol takımından transfer ettiği 23 yaşındaki stoper Attila Szalai, kısa sürede kalitesini göstermeyi başardı.

Hem sarı-lacivertlilerde hem de Macaristan Milli Takımı'nda iyi bir performans sergileyen başarılı defans oyuncusu, önümüzdeki dönemde Premier Lig'e transfer olabilir.

Devre arasında katıldığı Fenerbahçe kadrosunda göstermiş olduğu performansla birlikte sarı lacivertli taraftarların adeta sevgilisi haline gelen genç oyuncu için bir süredir takip eden Premier Lig ekibi Leicester City, sezon sonunda Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Takıma katıldığı günden bu yana çok az maç kaçıran ve istikrarlı form grafiği ile de dikkatleri üzerine çeken Attila Szalai, 11 karşılaşmada Fenerbahçe forması giyerken 1'de gol atmıştı.

Macaristan Milli Takımında ise 10 karşılaşmada forma şansı bulan genç oyuncu Milli Takımı için de değişilmez isimlerinden biri haline gelmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal