Fenerbahçe'de Mame Thiam Sevinci

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin bu sezon forvet hattından memnun olmadığı aşikar. Önümüzdeki sezonun forvet hattını planlamaya başlayan sarı lacivertlilerde Mame Thiam'a teklif var.

31.03.2021-16:15 - (Son Güncelleme: 31.03.2021-16:15) Fenerbahçe'de Mame Thiam Sevinci

Fenerbahçe'nin 28 yaşındaki golcü oyuncusu Mame Thiam sezon başında Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'dan bedelsiz olarak sarı lacivertli ekibe katılmıştı. 

Bu sezon sarı lacivertli forma ile Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig'de toplamda 29 karşılaşmada forma şansı bulan Senegalli futbolcu 8 gol ve 4 asistlik bir skor katkısı yaptı. 

28 yaşına rağmen kariyeri oldukça dolu olan ve birçok büyük kulüpte forma şansı bulan Mame Thiam, Inter, Juventus, Zulte Waregem, Paok, Empoli gibi kulüplerde forma giymişti.

Sarı- lacivertlilerin sezon başında bonservis bedeli ödemeden Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Senegalli golcüye bir Çin ekibinin talip olduğu öğrenildi. 28 yaşındaki futbolcuda ısrarcı olun Çin kulübünün 7 milyon euro'yu da gözden çıkardığı öğrenilirken Fenerbahçe yönetiminin ise bu tekilfe oldukça olumlu yaklaştığı öğrenildi.

Önümüzdeki sezon için bu sezon beklediği verimi alamadığı hücüm hattında büyük değişimlere gidecek olan Fenerbahçe, bu sezon forvet hattında yer alan Kemal Ademi, Papiss Cisse, Mame Thiam ve Samatta gibi isimlerin çoğu ile yollarını ayıracak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal