Aston Villa'lı Nail Taylor Türkiye'den 2 Takımın Radarında

Gelecek sezon için kadro kurma hazırlıklarına hız veren Süper Lig takımları transfer çalışmalarına başladı. Defans hattını güçlendirmek isteyen Trabzonspor ve Medipol Başakşehir, Aston Villa'nın defans oyuncusu Neil Taylor'a kancayı taktı.

08.05.2021-17:56 - (Son Güncelleme: 08.05.2021-17:56) Aston Villa'lı Nail Taylor Türkiye'den 2 Takımın Radarında

Gelecek sezon transfer çalışmalarına hız veren Başakşehir ve Trabzonspor transferde karşı karşıya geldi. İngiltere Premier Lig takımlarından Aston Villa'da forma giyen 32 yaşındaki Neil Taylor için nabız yoklayan kulüpler bu transferi sonlandırmak istiyor.

SUUDİ ARABİSTAN VE KATAR'DAN DA TEKLİF VAR

Süper Lig'in son şampiyonu Medipol Başakşehir, önümüzdeki sezon transfer çalışmalarına devam ediyor. İngiliz basınından Sky Sports'ta yer alan bir habere göre turuncu lacivertliler Neil Taylor transferinde bir adım önde görülüyor. Habere göre Başakşehir, Mayıs ayının sonunda 32 yaşındaki defans oyuncusu için resmi teklifini Aston Villa'ya sunacak.

Başakşehir transfer yarışında yalnız değil. Zira Trabzonspor'un yanında Taylor'a Suudi Arabistan ve Katar'dan da teklifler geliyor.

BU SEZON 4 MAÇTA FORMA ŞANSI BULDU

2017 yılından itibaren Aston Villa forması terleten başarılı futbolcu bu sezon 3 Premier Lig ve 1 de kupa maçı olmak üzere 4 maçta forma şansı buldu ve 1 asist yaptı. 

Forma şansı bulamaması nedeniyle Taylor'un gelen tekliflere sıcak baktığı biliniyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal