Appindangoye: Her Zaman En İyi Olmaya Çalışıyorum

Süper Lig’in lideri Demir Grup Sivasspor’un tecrübeli defans oyuncusu Appindangoye, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

29.01.2020-13:22 - (Son Güncelleme: 29.01.2020-13:17) Appindangoye: Her Zaman En İyi Olmaya Çalışıyorum

Süper Lig’in lideri Demir Grup Sivasspor’un tecrübeli defans oyuncusu Appindangoye, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

İşte o Açıklamalar:

Sivasspor’a geldiğimde Caner’i tanımıyordum. Bir baktım ki Caner ile çok güzel uyum sağladık, aramızda çok güzel bir arkadaşlık oldu. Bizi seyredenler yıllardır beraber oynadığımızı düşünür. Bu da aramızdaki uyumdan dolayı." değerlendirmesinde bulundu. Bireysel performansının da iyi olduğunu düşündüğünü söyleyen Appindangoye, "İdmanlarda olsun, maçlarda olsun yoğun çalışıyorum, çok çaba sarfediyorum, mücadele ediyorum. Her zaman en iyi olmaya çalışıyorum. Bu sezon çok güzel bir şeyler yakaladım.

Aslında güzel şeyler bunlar ama lig uzun, önümüzde daha çok maç var. Zaten maç maç bakmalıyız, maç maç değerlendirmeliyiz. Şu an bir şeyler söylemek için erken, göreceğiz." şeklinde görüş belirtti. Aaron Appindangoye, taraftarına destekleri için teşekkür ederek, şunları kaydetti:"Bu hava şartlarında, soğuk koşullarda bizi yalnız bırakmıyorlar, her zaman geliyorlar ve destek veriyorlar. Taraftarlarımız maç farketmeksizin stadyumu dolduruyor ve her maçta yanımızda. Taraftarlarımız olmazsa olmaz. Hedefe birlikte ulaşacağız.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal