Antalyaspor Kayserispor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Antalya Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de son haftaların konuşulan takımı Antalyaspor ile orta sıralarda yer alan Kayserispor karşılaştı. Maçın özetini izlemek isteyenler internete yönelerek Antalyaspor Kayserispor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2, Antalya Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri terimlerini araştırıyor. Antalyaspor Kayserispor maç özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

24.04.2022-22:07 - (Son Güncelleme: 25.04.2022-11:54) Antalyaspor Kayserispor maç özeti ve golleri izle Bein Sports 2 | Antalya Kayseri youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında Antalyaspor ile Kayserispor haftanın sonucu en çok merakla beklenen karşılaşmasında karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip Antalyaspor galibiyet serisini devam ettirmek istediği mücadelede Kayserispor karşısında büyük bir şok yaşadı. Kayserispor öne geçtiği karşılaşmada sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Yenilmezlik serisini haftalardır devam ettirmeyi başaran Antalyaspor, galibiyet serisine ise son vermiş oldu.

Antalyaspor Kayserispor maçı ne zaman ve saat kaçta oynandı?

Süper Lig’in 34. haftasında karşılaşacak Antalyaspor ile Kayserispor’un karşılaşması 24 Nisan 2022 Pazar günü saat 20.30’da Yeni Antalya Stadyumu’nda oynandı. Bu karşılaşma Bein Sports 2 kanalında canlı yayınlandı.

Antalyaspor Kayserispor maçı hakemi kimdi?

Antalyaspor Kayserispor maçını geçtiğimiz haftalarda görevine geri verilen tecrübeli hakem Cüneyt Çakır yönetti.


Antalyaspor'un galibiyet serisi son buldu!

Antalyaspor’da son haftalarda Nuri Şahin yönetiminde yakalanan galibiyet serisi Kayserispor maçında alınan beraberlikle birlikte son bulmuş oldu. Akdeniz ekibi geriye düştüğü Kayserispor maçında beraberlikle sahadan ayrıldı.

Kayserispor galibiyeti elinden kaçırdı

Hikmet Karaman'ın öğrencilerinin iki gol bulduğu Antalyaspor deplasmanında bir golü VAR incelemesinin ardından iptal edildi. Kayserispor maç boyunca oldukça etkili bir oyun sergilediği karşılaşmada aldığı 1-1'lik beraberlikle galibiyeti elinden kaçırdı.

Antalyaspor - Kayserispor maçı 11'leri:

Antalyaspor: Boffin, Bünyamin, Veysel, Fedor, Güray, Poli, Hakan, Doğukan, Fernando, Ndao, Adriano

Kayserispor: Lung, Onur, Uğur, Majid, Carole, Kemen, İbrahim, Attamah, Emrah, Thiam, İlhan

Antalyaspor Kayserispor maç özeti maçın bitiş düdüğünün ardından Bein Sports’un internet sitesinde olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal