Altay Galatasaray maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Altay GS youtube geniş özeti ve maçın golleri

Süper Lig’de kötü bir sezon geçiren Galatasaray bu akşam Altay deplasmanına çıkacak. Bu kritik maçın özetini izlemek isteyenler arama motorlarına yönelerek Altay Galatasaray maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, Altay GS youtube geniş özeti ve maçın gollerini bulmaya çalışıyor. Karşılaşmanın önemli anları için haberimize göz atabilirsiniz.

24.04.2022-22:05 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-22:05) Altay Galatasaray maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 | Altay GS youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında ligde düzensiz bir form grafiğine sahip olan Galatasaray kümede kalma umutları oldukça zor olan Altay ile İzmir’de karşı karşıya gelecek. Yeni Malatyaspor’u evinde 2-0 yenerek taraftarını teselli eden Galatasaray deplasmanda Altay’ı yenerek düşük ihtimalli olan Avrupa kupaları şansını devam ettirmek istiyor. Giresunspor ile 10 puanlık farkı kapatarak ligde kalmak isteyen Altay ise güçlü rakibi karşısında kazanmak için her şeyi yapacak.

Altay Galatasaray maçı ne zaman?

Spor Toto Süper Lig’in 34. hafta maçında Altay ile Galatasaray bugün saat 20.30’da Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda karşılaşacak. Karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında futbol severlerle buluşacak.

Altay Galatasaray maçı hakemi kadrosu açıklandı mı?

Altay Galatasaray maçı hakemi Volkan Bayarslan olacak. Bayarslan’ın yardımcıları Samet Çiçek ve Yusuf Bozdoğan olacak. VAR hakemi koltuğunda ise Erkan Engin oturacak.

Altay GS maçı

Altay Galatasaray maçında kimler eksik?

Bu akşam oynanacak kritik maç öncesi Altay’da Bamba, Naderi, Deniz Kadah, Özgür Özkaya, Murat Akça ve Paixao takımını yalnız bırakacak. Galatasaray’da ise Feghouli, Barış Alper ve Morutan İzmir’e getirilmedi.

Altay - Galatasaray maçı muhtemel 11'ler:

Altay: Lis, İbrahim, Björkander, Thiam, Tolga, Poko, Ceyhun, Kazımcan, Zeki, Rodriguez, Bamba

Galatasaray: Muslera, Omar, Nelsson, Marcao, Aanholt, Pulgar, Berkan, Babel, Cicaldau, Kerem, Halil

Altay ile Galatasaray’ı karşı karşıya getirecek maçın özetini izlemek için Bein Sports’un internet sitesine giriş yapabilirsiniz.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal