26.07.2018-17:15 (Son Güncelleme:26.07.2018-17:23)

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na İkinci Salvo

CHP'de kazan kaynamaya devam ediyor. Milletvekillerinin Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklamasının ardından Muharrem İnce'den yeni bir açıklama daha geldi. İnce, "Milletvekillerinin hangi şartlarda açıklama yaptığını çok iyi anlıyorum. Kimse üzülmesin, o arkadaşlarımın da Genel Başkanı olacağım" dedi.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 24 Haziran'daki seçimlerin ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun adını kullanmadan Twitter hesabı üstünden bir açıklama yayınladı.

İnce, "Partimdeki olan bitenleri ibretle ve üzülerek takip ediyorum. Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor, her yola başvuruyor. Herşeye karşın umut galip gelecek, değişim çok yakında." ifadelerini kullandı.

"O ARKADAŞLARIMIN DA GENEL BAŞKANI OLACAĞIM"

İnce, günün ilerleyen saatlerinde twitter hesabı üstünden bir açıklama daha paylaştı. Belediye başkanlarının ve milletvekillerinin kurultay karşıtı açıklamalarına cevap veren İnce, "16 sene Milletvekilliği, 4 sene Grup Başkanvekilliği üstlendim. Parti içi yarışlarda Milletvekillerinin hangi şartlarda açıklama yaptığını çok iyi anlıyorum. Kimse üzülmesin, o arkadaşlarımın da Genel Başkanı olacağım." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr