15.04.2022-17:23 (Son Güncelleme:15.04.2022-17:23)

Metroda kadınlara bıçak çeken saldırganın ifadesi bilirkişi raporunda çürüdü!

Metroda korku dolu anlar yaşatan zanlının ifadesi bilirkişi raporunda çürüdü, saldırganın ifadeleri detaylarda

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda tartışma çıkardığı kadın yolculara argo konuşarak etrafa bağırıp çağırıp aynı zamanda elinde bıçak sallayıp korku dolu anlar yaşatan Emrah Yılmaz'ın kendisine karşı tekme atıldığını iddia ederek ''Karşımda kadın olduğu için el kaldırmadım. küfür de etmedim'' diye ifade veren Yılmaz'ın savunması bilirkişi raporu ile çürütüldü. İstanbul'da 24 Kasım 2021 gününde Kadıköy-Tavşantepe hattında bulunan metroda tartıştığı Senanur Damgacı ve yanında bulunan annesi Nilgün Mihdiye Damgacı'ya doğru elinde bulunan bıçakla hakaret ve tehdit içerikli cümleler sarf edip saldıran Emrah Yılmaz tutuklandı. Emrah Yılmaz hakkında silahla kasti yaralama teşebbüsü, yaralama, silahla tehdit, hakaret ve halk arasında korku panik ortamı yarattığı sebebiyle silahla tehdit suçlarından dolayı toplam 18 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştır. İstanbul Anadolu 27. Asliye Ceza Mahkemesi'nde gerçekleşen duruşmada kendisine tekme atıldığı söyleminde bulunarak ''Karşımda kadın olduğu için el kaldırmadım küfürde etmedim'' savunmasında bulundu.


Yalanı ortaya çıktı

Olay üzerine mahkeme metro içerisindeki kamera görüntülerinin bilirkişiye gönderilmesi yönünde talepte bulundu. Hazırlanan raporda sanık Emrah Yılmaz'ın savunmasının aksini göstermiş oldu. An be an yaşananları anlatan bilirkişi, sanığın elinde olan bıçakla mağdurun üzerine doğru yürüdüğü ve bu esnada ikilinin aralarında geçen konuşmalara yer verdi.


Küfürler havada uçuştu

Senanur Damgacı'nın ''elindeki bıçağı indirirsen gelirim'' diye söylediği saldırgan şahıs Emrah Yılmaz'ın, ''Gelsene lan, gel oğlum'' diyerek Senanur Damgacı ve annesine yönelik küfürler yağdırdığı tespit edildi. Bostancı durağında metronun kapıları açıldıktan sonra inen Emrah Yılmaz'ın metrodan indiği fakat metronun diğer kapısına doğru yürüdüğü anlatılan bilirkişi raporunda, bu esnada katılan Senanur Damgacı'nın annesi Nilgün Damgacı'yı metro içerisinde yerine oturttuğu raporlara kaydedildi. Sanığın metro kapısının önüne geçip korku dolu anlar yaşatmaya devam etti ve kapının kapanmasına izin vermediği özellikle belirtildi.

Suratını dağıtırım dedi

Yılmaz'ın raporda diyaloglarına yer verilirken adeta terör estirdiği ortaya çıktı. Şahısın ''Kimsin lan, suratını dağıtırım'' diyerek bağırıp küfürler ettiği, genç kadının ''Bıçağı bırak'' diye söylerken aynı zamanda annesini korumaya çalıştığı görüldü. Emrah Yılmaz'ın en son metronun kapısının kapanmasına müsade etmedikten sonra çekildiğinde kapıların kapanmasının ardından video kaydı durduğu aktarıldı. İki tarafında birbirine karşı herhangi bir temasta bulunmadığı raporda ek olarak yer verildi.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr