06.12.2021-10:15 (Son Güncelleme:06.12.2021-11:43)

Meksika’da Sarhoş Sürücü Yol Kenarında İlerleyen Bisikletli Gruba Aracıyla Çarptı! 12 Kişi Yaralandı

Meksika’da sarhoş bir sürücü, yol kenarında ilerleyen bisikletli ve yayalardan oluşan bir gruba çarpması sonucu kişinin yaralanmasına neden oldu. Olay sonrası, sarhoş sürücü gözaltına alındı.

Meksika'nın başkenti Mexico City'de meydana gelen olayda sarhoş olduğu belirlenen bir sürücü, Guadalupe Bazilikasını ziyaret etmek amacıyla yola çıkan bisikletli ve yayalardan oluşan bir gruba çarptı. Kazada 12 kişi yaralandığı bilgisi verildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan yararlılar arasındaki 4 kişi de kafa travması, 5'inde ise vücudunda da kırıklar olduğu tespit edildi.

KAÇMAK İSTEYEN SÜRÜCÜYE VATANDAŞLAR ENGEL OLDU

12 kişinin yaralanmasına sebep olan sürücü, kaza sonrası olay yerinden kaçmak istedi. Vatandaşlar tarafından kaçmasına engel olunan sürücü ve yanındaki kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Mexico City Valisi Claudia Sheinbaum yaşanan kaza ile ilgili yaptığı açıklamada, olayda sorumlu olan kişilere üst düzey ceza verilmesi için gerekenin yapılacağını ifade etti.

DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr