27.07.2022-13:37 (Son Güncelleme:27.07.2022-13:37)

MasterChef Türkiye 21. bölüm kazanları kimler oldu? MasterChef Türkiye 26 Temmuz 2022 kazanları

MasterChef Türkiye'de eleme turları hız kesmeden devam ediyor. 26 Temmuz 2022 Salı akşamı ekrana gelen programda hangi yarışmacıların bir üst tura geçmeyi hak kazandığı merak ediliyor. 21. bölümde üçlü düellolar kapsamında yarışmacılar karşı karşıya geldi. Peki, MasterChef Türkiye 21. bölüm kazananları kimler oldu? İşte 26 Temmuz 2022 Salı Masterchef Türkiye kazanan isimleri…

Dün akşam TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan MasterChef Türkiye yarışma programı üçlü düello var ile devam ediyor. 26 Temmuz 2022 Salı akşamı gerçekleştirilen karşılaşmalar kapsamında bir üst tura geçmeyi hak kazanan yarışmacılar belli oldu. Gerçekleştirilen düellolar kapsamında buffalo wings mutancana ve ciğer yemeği yapıldı. Yemeği en iyi yapan yarışmacılar ise bir üst tura geçmeye hak kazandı. Peki, MasterChef Türkiye 21. bölüm kazananları kimler oldu? İşte 26 Temmuz 2022 Salı Masterchef Türkiye kazanan isimleri…

MasterChef Türkiye 21. bölüm kazananları kimler oldu?

Dünyaca ünlü şefler karşısında yarışmaya devam eden adaylar üçerli gruplar halinde hünerlerini sergiliyor. Salı akşamı ekrana gelen programda gecenin ilk yemeği acılı buffalo kanadı oldu. Gecenin ilk turunda karşı karşıya gelen Yağız, Naki ve Aydan tezgahları başında ter döktü. Gecenin ilk yemeğine kazanan isim ise Yağız oldu.


Gecenin 2. düellosunda ise Çağlar, Metin ve Koray mutancana yemeği için karşı karşıya geldiler. 40 dakika boyunca tezgahları başında ter döken yarışmacılardan kazan isim Metin oldu.

Üçlü elemeler kapsamında karşı karşıya gelen son yarışmacılar ise şefler karşısında ciğer yemeği yaptılar. Şeflerin değerlendirmesi sonucunda son turun kazanan ismi ise Burak oldu.

hilalnas@haber365.com.tr