29.04.2024-17:29 (Son Güncelleme:29.04.2024-17:29)

Ekranların uzun soluklu dizisinden üzen haber: Kanal D Üç Kız Kardeş’in ipini çekti

Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisi, uzun süredir devam eden yayın hayatını noktalamaya hazırlanıyor. İddiaya göre sevilen yapımın final tarihi belli oldu. İşte detaylar…

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi ile ilgili sevenlerine üzücü haber geldi. Kanal D’nin Süreç Film imzalı başarılı yapımın finalinde karar kıldığı iddia edildi. İzleyenler ise her hafta Cumartesi günü yayınlanan dizinin ne zaman sona ereceğini öğrenmek için arama motorlarında araştırmalara başladı.

Kanal D Üç Kız Kardeş’in ipini çekti

Reha Özcan, Berker Güven, Özgü Kaya, Veda Yurtsever, Tayfur Eraslan, Benian Dönmez ve Ayça İnci gibi usta oyuncuların başrollerini paylaştığı dizi, maalesef beklenen başarıyı yakalayamadı. Kanal D, reytinglerde istediği sonuçları alamayan dizi için final kararı aldı ve Üç Kız Kardeş'in yayın gününü değiştirmesine rağmen istenilen performansı elde edemedi.


Üç Kız Kardeş, gelecek hafta 84. bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin final bölümü 4 Mayıs 2024 tarihinde izleyicilerle buluşacak.

kursat@haber365.com.tr