27.04.2024-17:04 (Son Güncelleme:27.04.2024-17:04)

Kardeşlerim 126. bölüm fragmanı yayınlandı: Kardeşlerim dizisinde bu akşam neler olacak?

ATV’nin beğeniyle takip edilen dizisi Kardeşlerim’in 126. bölümü hakkındaki araştırmalar hız kazandı. Son bölümde yaşananlar izleyenleri oldukça heyecanlandırdığı için yeni bölümde neler olacağı sorusunun yanıt bulması isteniyor. Peki Kardeşlerim dizisinde bu akşam neler olacak? İşte yeni bölüm özeti…

Kardeşlerim dizisi uzun süren yayın hayatı boyunca izleyenlerdeki heyecanını bir an olsun kaybetmedi. Her hafta Cumartesi günleri ekranlarda olan sevilen dizinin yeni bölümünde neler olacağı sorusu ise oldukça merak ediliyor. Peki Kardeşlerim dizisinde bu akşam neler olacak?

Kardeşlerim dizisinde bu akşam neler olacak?

Ömer, Oğulcan yüzünden yaralanır ve hemen hastaneye kaldırılırken, Süsen'in telaşı doruktadır; çünkü evlilik planları beklenmedik bir şekilde sekteye uğramıştır. Süsen, Oğulcan'a karşı büyük bir öfke besler ve yaşananlar karşısında ne yapacağını bilemez halde kalır. Diğer yandan, Berk, babası Akif'ten duyduklarından sonra hesap sormak ister; ancak Akif'in Gökhan için bambaşka bir planı vardır.


Telefon konuşmasında Gökçe'yi dinleyen Sarp, onu zor bir durumun içine sürükler. Akif, Nebahat'ten boşanmak için her yolu dener; fakat Nebahat'in boşanma fikrine hiç sıcak bakmaması işleri daha da karmaşık hale getirir. Ömer ile Oğulcan arasındaki gelişmeler yaşanırken, Nebahat'in Süreyya ile ilgili öğrendiği bazı gerçeklerle attığı adım, Ömer ve Süsen'i büyük bir şaşkınlığa uğratır.

kursat@haber365.com.tr